GS75 Halmstad 17/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 7 THE REAL FACE 37% (GS75-4)

Vi tror att det äntligen är dags för första segern i karriären och utnämner ekipaget till omgångens bästa spik. Låg klass på detta amatörlopp och vi tror att han nu kommer prestera riktigt bra med loppet i kroppen. Ny distans och ny kusk men motståndet är allt annat än stabilt! Från bricka sju tror vi det blir svårt att spetsa initialt men vi tror starkt att man övertar efter 500m. Från ledningen bör han kunna bestämma tempot och sedan är det hästen att slå! Oavsett resa (dödens) är det skyhög vinstchans – BANK!

CHANSSPIKEN: 9 PAGANO 21% (GS75-2)

När den andra avdelningen släpper hästarna bakom bilen så tror vi att det blir körning från många håll. Det kommer gå undan när lärlingarna gör upp om placeringarna. Från bricka 9 sitter Jessica och styr taktiskt för att skapa ett vinnande slagläge. Senast flög man fram ute i spåren till en tredjeplacering, nu med överpace på loppet så tror vi man rundar samtliga när attacken bär av – i ett ganska öppet lopp, SPIK!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com