Så hade du hittat 7 rätt V75 Mantorp lördag!

V75-1 Travsystemet

2 Harran Boko med Conrad Lugauer får tipsnicken. Bör gå iväg felfritt trots det snäva 2:a spåret i volten.

V75-2 Travcash

Blanche. Barfota, jag hoppas de kör så igen, då tycker jag är hon tidig. Speciellt med tanke på ett spännande springspår. Jag tror hon kommer igenom bra.

V75-3 Vass eller kass

Handsome Brad. Vass. Jag tror att han sitter i ledningen. 5 av 6 i spets, det talar för i statistiken också.

V75-4 Travcenter

Terminator Face. Adielsson upp den här gången vilket är extra intressant när det rör sig om voltstart. Från springspår brukar Erik hitta rätt och även om Terminatorn inte är någon raket från start bör Erik ha en god chans att nå en vettig position i andraspår. Med senaste insatsen i åtanke och hästens beprövade hårdhet tror jag att ekipaget kan visa sig vara tuffast till slut i det här loppet.

V75-5 Lutfi Kolgini/Aftonbladet

11 Rushmore Face slog ihop senast. Ingen fara med formen, den har aldrig varit bättre. Blir det körning, vill jag varna. Jänkarvagn, men behåller bakskorna på.

V75-6 Travcenter

Av övriga bör även Odessa Celeber och Havefunwithme bevakas som snudd på ospelade. Duon har varit ute i tuffa gäng och är klart gynnade av att kunna tävla utan skor på hovarna. Örjan Kihlström samt Johan Untersteiner är att räkna med på rikstoton och de båda vet hur man serverar sin häst en perfekt resa i den här typen av lopp.

V75-7 Travimperiet

2 Eelis. Vi tycker att Timo Nurmos fina femåring har en ypperlig chans att vinna bronsdivisionen och tillika den avslutande avdelningen på V75-spelet. Ifrån stallet så låter det onekligen lovande och trots frånvaron så tror vi hästen bara vinner. Utgångsläget är perfekt och man menar att det är den bästa chansen av alla under dagen. Vi gillade verkligen vad vi såg innan uppehållet och det verkar vara påställt direkt i comebacken. Vi tvekar inte att ta ställning och spiken är otroligt spelvärd till dessa procent.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com