V86 Solvalla/Bergsåker 20/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 9 BUDETS LASSE 40% (V86-2)

Här vi vill lyfta fram Ville Karhulathis fina travare som kommer från seger i ett klass I – försök på V75 där man spårade hela vägen runt på Bergsåkers oval på ett fint sätt. Inför denna start väntas flera spännande ändringar som vi tror kommer ge ytterligare effekt på en häst som verkar ha formen i zenit och att det är ett litet fält ser vi bara som positivt när det gäller chanserna att bärga andra raka segern. Vi är inne på att ekipaget fäller samtliga och att jänkarvagnen åker på för första gången stärker bara aktierna att lämna Ville och Budets Lasse ensamma på kupongen. Omgångens bästa spik på förhand finner vi redan i V86-2.

CHANSSPIKEN: 1 CHACHA SISU 13% (V86-7)

Hästen har varit ifrån ett tag men formen ska ändå vara god enligt tränare Håkan Berglund. Hon är snabb ut och borde ha en vettig chans att efter några hundra meter nå ledningen. Initialt spetsar 3 Raclette för att släppa, förhoppningsvis till Chacha Sisu. Hur som helst så tror vi Emilia Leo har en stor chans att vara först i mål. Dessutom deklareras det barfota runt om vilket är ett stort plus på den här hästen.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com