Travtips till V86 Bergsåker/Solvalla Onsdag 20 Mars

Omgången ser spännande ut trots att det inte är någon högre klass på loppen – en del favoriter som det går att försöka fälla finns det. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 1, 2, 10, 8, 11, 4, 6 

Favoriten: 1 Queer Fish är jämn och säker. Han är åtgärdat sedan senast och rapporteras träna på bra. Är stark och trivs på distansen. Han kan inte hålla upp innerspåret men löser det sig ska vinstchansen vara god då flera av konkurrenterna saknar lopp i kroppen och har diffus form. 

V86-2: Ranking: 4, 6, 9, 1, 7, 5, 3, 8, 2 

Draget: 4 Ritchie Ås ser ut att bli andrahandsfavorit bakom den klara favoriten Budets Lasse. Har gjort det bra i regi Erik Adielsson och här ska spetschansen vara god – kommer han det kan det vara spets och slut. Han ska ses med bra chans här. 

V86-3: Ranking: 12, 6, 4, 5, 2, 10, 8, 3, 1, 9, 7, 11 

Favoriten: 6 Backegubben kommer med formen på topp. Han har dock visat osäkra tendenser och galopperat en del. Han är även uppanmäld och står hårt inne i loppet jämfört med tidigare lopp – han ska räknas med chans men en gardering behöver inte vara fel. Draget: 12 Joker C.K.har hög kapacitet. Formen verkar vara riktigt på gång med ett par lopp i kroppen efter lång frånvaro från tävlingsovalen. Trivs med Rikard N Skoglund och trots ett svårt spår ska han ses med bra chans att runda samtliga – roligt drag endast streckad till 11 % i skrivande stund. 

V86-4: Ranking: 8, 3, 4, 10, 7, 1, 5, 9, 6, 2, 11, 12 

Draget: 8 Moa Margunn är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Endast streckad till 9 % är hon mycket spännande. Höll mycket bra efter ett tufft lopp vid årsdebuten senast och har hon tagit loppet på rätt sätt bör formen vara framflyttad. Hon är mycket snabb vid full laddning bakom bilen och trots spåret finns en viss spetschans – kommer hon dit är det en mycket bra chans men hon kan vinna även från andra positioner. 

V86-5: Ranking: 2, 5, 4, 12, 10, 1, 11, 8, 9, 3, 6, 7 

Dragen: 2 Ready Lane har fin form och får tipsnicken som tredjehandsfavorit. Senast blev det galopp men andraspår bakom bilen är perfekt och han ska streckas tidigt. 12 So Gå Ikaros blir bortglömd från svårt läge. Formen är diffus efter vila, men rapporteras träna mycket bra – sitter formen där direkt kan han fälla samtliga till slut – spännande streck till 3 %. 

V86-6: Ranking: 4, 7, 9, 10, 1, 8, 6, 3, 2, 5, 11, 12 

Favoriten: 7 Minnestads el Paso har högst kapacitet i fältet. Har dock vilat länge och har tidigare behövt lopp i kroppen för att prestera på topp. Ska ses med chans men en gardering kan vara på plats om man jagar lite större pengar då han är mycket stor favorit. Draget: 4 Editor debuterar i ny regi hos Ville Karhulahti. Har mycket hög kapacitet och han kommer nog köras offensivt och spetschansen är god efter en bit. Kommer han dit är det bra chans att det håller hela vägen – mycket streckvärd jämfört med storfavoriten och ett kul drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. 

V86-7: Ranking: 8, 12, 1, 5, 6, 10, 14, 11, 4, 2, 7, 9, 13, 3 

Favoriten: 8 Rally Funny har fin form och ska ses med chans – får tipsnicken. Örjan Kihlström upp denna gång känns extra spännande. Dragen: 11 Virunga har form och en vass spurt – ska räknas tidigt här. 5 Helen Klipp är en annan jätteskräll att se upp med. Har gjort 2 starter i ny regi och satt fast med krafter kvar senast. Endast streckad till 1 % är hon spännande här. 

V86-8: Ranking: 10, 2, 1, 5, 7, 6, 4, 3, 9, 8 

Favoriten: 10 Granfield Aiden startas mycket tätt och sätter det inte sina spår bör han ha bra chans här. Torbjörn Jansson upp är en förstärkning och det är även aviserat barfota runt om för första gången vilket också är spännande. Draget: 2 Winner Bac har hög kapacitet men galopperar ofta. Ny kusk nu i form av Jorma Kontio är spännande och lyckas han lotsa runt hästen felfri ska det vara bra chans att skrälla till låg streckprocent – endast streckad till 7 % i skrivande stund är intressant. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com