V75 Momarken 23/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 1 M.S. TRIPLE J. 48% (V75-5)

Det låter onekligen intressant på Frode Hamres otroligt fina fyraåring i den femte avdelningen. Hästen är startsnabb och taktiken är glasklar för den norske stortränaren. Det är att leda detta lopp över medeldistans varje meter och vi tvivlar inte en sekund på det. Om det mot förmodan inte skulle bli ledning så vinner man ändå. Frode själv menar på att hästen har absolut toppform och för er som sett det senaste loppet är nog benägna att hålla med. Han menar även att det är hans bästa chans under dagen och visserligen har man stigit en del på streckspelet men det spelar ingen roll. Vi kan inte se M.S. Triple J. förlora. 

CHANSSPIKEN: 9 ECU DE MIELOUI 20% (V75-7)

Vi tror oss ha hittat värdet i den sista avdelningen där vi chansspikar Bengt Solbergs 9 Ecu De Mieloui. Hästen har fin form och från ett intressant läge så tror vi han blåser ner alla till slut över Momarkens 240 meter långa upplopp. Hästen har radat upp segrar på slutet och med Eirik Høitomt i vagnen i vanlig ordning så tycker vi att hästen är spelvärd till ca 20%. Man trivs ypperligt i ryggar och från stallet så tror man på segerchans om det inte strular i loppet. 

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com