Travtips till V86 Åby/Solvalla Onsdag 27 Mars 2019 Start: 20.30

Omgången ser spännande ut trots en hel del större favoriter – det kan som bekant på spelformen V86 bli riktigt bra utdelning trots att flera favoriter vinner om det blir ett par rejäla skrällar i övriga lopp. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 10, 8, 9, 5, 1, 4, 2, 7, 3, 6 

Dragen: 10 Zizou, 8 Macelleria och 5 M.T.Nordic Spirit omgången inleds med ett mycket öppet lopp där man nog inte ska spara på strecken. Tipsnicken till Zizou som gjorde en fin debut för Veijo Heiskanen senast och bör ha formen ytterligare framflyttad. Klara favoriter i loppet är Arvid S.H. och The Real Face som bägge bör streckas och räknas med chans – klart mer spännande är Macelleria och M.T.Nordic Spirit som bägge endast är streckade till 3 % – bägge har kapacitet att överraska här – spännande start för den sistnämnda där Peter Untersteiner låter uppåt om träningsformen plus att det är första starten som valack. 

V86-2: Ranking: 9, 5, 8, 11, 4, 3, 1, 7, 2, 12, 6 

Favoriterna: 5 Kid You Not och 9 Gambit Brodde där den sistnämnde får tipsnicken. Bägge ska räknas med bra chans, Kid You Not är anmäld barfota runt om och här ska det vara god spetschans – därifrån kan ha blir svår att nå även för Gambit Brodde men Conrad Lugauer kommer förmodligen att vara offensiv i sin körning och då kan han vara starkast till slut. 

V86-3: Ranking: 4, 5, 6, 10, 2, 1, 8, 12, 3, 9, 11, 7 

Favoriten: 4 Scorzone var fin vid seger senast efter vila och här bör formen vara ytterligare framflyttad. En offensiv körning är förmodligen att vänta och då ska chansen vara bra. Draget: 6 Tengil Face ska räkans med chans och garderar man favoriten ska han inte glömmas bort här till låg streckprocent. 

V86-4: Ranking: 3, 12, 4, 11, 8, 9, 6, 1, 10, 7, 5 

Favoriten: 3 Joyeuxanniversaire var fin vid seger senast och formen är bra. Här är spetschansen god och då ska chansen vara bra att det håller hela vägen. Draget: 4 Dessert ska räkans med chans och garderar man favoriten ska han inte glömmas bort här till låg streckprocent. 

V86-5: Ranking: 9, 3, 5, 6, 2, 1, 4, 7, 10, 8 

Favoriten: 9 Queen of Sand får tipsnicken trots bakspår över kort distans. Var grym vid senaste starten och vann på topptid. Blev struken inför tänkt start senast, men ska enligt stallet inte ha tappat form och hon uppges träna jättebra – hon ska räknas med bäst chans i loppet trots utgångsläget. Draget: 3 Absolut Gehör ska räkans med chans och garderar man favoriten ska hon inte glömmas bort här till låg streckprocent. Har en tråkig rad men senast blev det galopp med till synes krafter kvar i spets 400 meter kvar. Skulle hon spetsa här kan det hålla hela vägen. 

V86-6: Ranking: 11, 3, 8, 7, 4, 5, 1, 10, 2, 6, 12, 9 

Favoriten: 7 Hugo R.C. ska räknas men känns överstreckad från svårt läge långt ut på vingen och här finns det mer spännande speldrag. Draget: 11 Global Thunder har hög kapacitet – från bakspår och efter vila blir han relativt bortglömd här – är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. 

V86-7: Ranking: 3, 5, 10, 11, 8, 7, 4, 9, 2, 13, 12, 1, 6, 4 

Favoriten: Nanny McPhee imponerade stort i ny regi hos Joakim Lövgren senast. Här ska det vara toppchans till ny seger från fint läge. 

V86-8: Ranking: 10, 4, 3, 6, 1, 5, 8, 2, 9, 11, 12 

Favoriterna: 10 Heart of Steel, 4 Eldorado B. och 3 Milliondollarrhyme gör alla årsdebut och ingen av dom är toppad för denna uppgift. Tipsnicken till Heart of Steel som har sämsta läget men tål att gå en tyngre resa – alla tre bör dock streckas. Draget: 6 Forecast med Jorma Kontio denna gång har kapacitet att skrälla – var ute senast på V75 men då blev det galopp – felfri kan han överraska här om det saknas lite tempo och lopp i kroppen på favorit trion. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com