V86 Åby/Solvalla 27/3-19

Förra veckans V86-omgång blev en färglös historia med tre favoriter, fyra andrahandsfavoriter och en tredjehandare som vinnare. I de lägena är jag inte med och slåss om det… Det ser klart intressantare ut ikväll då Åby och Solvalla delar på V86:an! Jag har hittat några riktiga guldkorn och är jag rätt ute, ja då blir det bra betalt. Nu åker vi!

V86-1:

1 The Real Face var fin vid segern senast och solklar förstahäst för min del. Jag hade nog spikat honom om det inte var för att han har just spår ett. Jag tror inte han är tillräckligt snabb för att hålla ledningen och då kan han bli fast på innerspåret istället. Därför garderar jag, främst då med 10 Zizou som gjorde en klart godkänd Sverigedebut senast. Med förbättrad form bör han kunna vara med och kriga om det. 9 Arvid SHavslutade fjolåret med tre raka segrar och gör nu årsdebut. Svårbedömd naturligtvis, men på kapaciteten åker han med på systemet. 4 Siberian Justice gör debut över distansen och jag tror inte Marius Höitomt åker till Åby för att bara vara med i loppet…

Rank: 1-10-9-4-8-7-2-5-3-6

V86-2:

Här kommer kvällens stora drag och det är 3 Åsens Boggie! Jag vet, han har inte vunnit lopp än men har gjort några bra insatser tidigare och han närmar sig en seger. Fick loppet förstört senast då hästen framför slocknade totalt och galoppen in på upploppet kom nog för att det gick lite väl fort. Kan öppna bra och kommer få en fin resa. Kan mycket väl plocka ner alla till slut och den här får ni inte missa ikväll! Jag vågar dock inte spika, då det finns några bra motståndare också. 9 Gambit Brodde var näst intill okörd senast, blir spännande att se vad han kan göra bakifrån. 8 Dream Cash pratar man gott om från stallet och det är lite upp till bevis nu. 5 Kid You Not är snabb ut och kan leda loppet länge. 7 Thirsty For More är inte så tokig och kan överraska.

Rank: 3-9-8-5-7-1-11-4-6-2-12

V86-3:

En ny kul tipsetta! 6 Tengil Face har strulat till det för sig på slutet men är riktigt bra i grunden. Nu sätter man dit andra skor och ett nytt bett. Blir det lyckat och han går felfritt vinner han detta. 5 Marys Overandout är snabb ut och leder länge, kanske hela vägen. 8 Big Farmer närmar sig formen och kan avsluta vasst. Inte borta trots läget. 4 Scorzone var riktigt bra i årsdebuten och såg fin ut. Blir dock för stor favorit här och jag litar inte helt hundra på varken hästen eller kusken. 1 Aurore d’Inverne kan smyga med på innerspåret och får ju fritt på open stretch. Farlig på kortspeed, se upp!

Rank: 6-5-8-4-1-9-12-10-2-11-7-3

V86-4:

4 Dessert tog första segern senast och det kan vara proppen ur nu. Stallet är i bra form och hästen ska räknas tidigt. 12 Digital Track har ”Tarzan” säkert förberett väl inför årsdebuten och det här är en riktigt bra häst. Kan vinna direkt. 11 Full Throttle var det jätteskrik på senast men då blev det galopp. Kan smälla till nu istället, väldigt bortglömd. 3 Joyeuxanniversaire är ok, men att hon ska vara spelad till 64% är bara löjligt. Kan vinna men måste bestämma i spets i så fall. 9 Dream Brodda gick äntligen felfritt senast och avslutade bra då. Kan hon spräcka segernollan här?

Rank: 4-12-11-3-9-2-1-6-8-5-10-7

V86-5:

1 Amphibian Madness har gått bra på slutet från svåra lägen. Nu har hon perfekta förutsättningar och jag tror stenhårt på att det är spets och slut som gäller. Det är bara att köra, Tommy! Spik!

Rank: 1-5-6-9-2-4-7-10-3-8

V86-6:

8 Vincent Chase gjorde det ok senast och formen sitter där. Besvärligt läge, men han är bästa hästen i fältet och jag tror han dundrar hem det här på ett eller annat sätt. Spik!

Rank: 8-7-4-3-6-5-2-9-11-10-1-12

V86-7:

3 Nanny McPhee gjorde en fin Sverigedebut senast och vann då lätt från spets. Det blir samma melodi här, spets och slut. Spik!

Rank: 3-5-4-7-9-8-13-11-14-6-1-10-12-2

V86-8:

Flera fina hästar som gör årsdebut! Loppet är ganska jämnt och jag har svårt att sära på dem. Det blir en klassisik heltäckning!

Rank: 4-3-5-10-7-8-1-2-12-6-11-9

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com