V86 Solvalla/Åby 27/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 9 GAMBIT BRODDE 33% (V86-2)

I ledning tror vi att Stefan Melander sitter med 5 Kid you not och dessa tror vi kommer trumma på nästan hela loppet i den positionen men bästa spiken hittar vi ändå från bakspår. Gambit Brodde visade senast vilken klassig häst han är och vi tror att man kommer få loppet kört i halsen. Kan någon stå emot hans sylvassa spurt sista 6-700 meterna? Ikväll ska hästen vara optimalt utrustad och ska ses med riktigt hög vinstchans. Samtliga segrar är förvisso tagna från ledningen men med det senaste loppet på näthinnan så tror vi inte att någon kan stå emot honom när han kommer flygandes och en seger från bakspår kommer bara göra hästens resultat mer komplett.

CHANSSPIKEN: 5 EMMYLOU 15% (V86-7)

Emmylou tror vi har störst chans att nå spets initialt. Med tanke på open stretch så är det inget tvivel om att man släpper till den stora favoriten 3 Nanny McPhee från Österrike om Joakim ställer frågan. Det finns även en möjlighet att man faktiskt kör i ledningen och då tror vi att man kan växa i den positionen och leda runt om. Hästen var riktigt bra senast och ska ses med vinstchans med tanke på scenariot att man får positionen i vinnarhålet och med open stretch kan man spela ut speeden tillslut. BANK!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com