V75-podden Solvalla 30/3-19

Nu är våren här på riktigt och då tittar allt fler topphästar ut. Så är fallet på Solvalla under lördagen som förutom STL-finalerna också innehåller fyra lopp i ”Margaretha-serien” för tre- och fyraåringar. V75-kupongen domineras förstås av STL-finalerna och det gör ju att det ser lite favoritbetonat ut. Men i vanlig ordning så har jag hittat lite minus på några av favoriterna och ska försöka fälla dem. Det är nytt upplägg i podden fr.o.m idag. Ombudslaget för Pressbyrån Svava Uppsala innehåller fantastiskt mycket kunskap och tanken är att minst en person därifrån kommer vara med varje vecka. Först ut är innehavaren själv, Calle Jakobsson, som så sent som för två veckor sedan satte V75:an på Mantorp med ett andelssystem och belönades med drygt två miljoner för det! Här hör ni allt:

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com