V75 Solvalla 30/3

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 6 MILLIGAN’S SCHOOL 21% (V75-6)

I denna gulddivisionsfinal vill vi lyfta fram Ulf Erikssons uppsittning Milligan’s School som vi tycker borde ses med högst vinstchans i detta race, speciellt då det på förhand luktar körning om spets. Årsdebuten som för ett par veckor sen ägde rum på Mantorps oval gav mersmak och den insatsen borde ha fört fram formen ytterligare inför denna start. Vi är inne på att Ulf sitter i dödens med ca varvet kvar och har resan dit inte kostat för mycket så tror vi man lämnar de andra ekipagen på lätta ben över upploppet och kan förhoppningsvis inkassera årets första seger.

CHANSSPIKEN: 9 HAWK CLIFF 16% (V75-7)

Silverdivisionens final och vi tar ställning för Timo Nurmos kämpe. Det förväntas bli körning från start vilket naturligtvis gynnar vårt spikförslag. Formen är god och insatsen senast var mycket bra då man fick gå i dödens. Vi vet att Örjan Kihlström gillar finaler och vi tycker det finns ett stort värde i ekipaget. Favorit och den som lyfts fram av de flesta är 3 Global Trust. Dock så verkar man bli utmanade från start av 4 Weekend Fun och med tanke på detta så är känslan att Hawken blir för tuff till slut.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com