Travtips till V86 Bergsåker/Solvalla Onsdag 3 April 2019 Start: 20.30

Omgången ser spännande ut både spelmässigt och sportsligt –speciellt lopp 8 som är Darster F:s lopp sticker ut –loppet med topphästar som Volstead, Sorbet, Charrua Forlan och Muscle Hustle blir spännande att följa. Det kan som bekant på spelformen V86 bli riktigt bra utdelning trots att flera favoriter vinner om det blir ett par rejäla skrällar i övriga lopp. Jackpot och cirka 6 miljoner från potten från förra veckan flyttas över till dagens V86 omgång på Bergsåker/Solvalla och 8-rätts potten beräknas hamna på minst 13 miljoner kronor som en ensam vinnare kan kamma hem! Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 11, 7, 3, 8, 5, 9, 10, 1, 6, 4 

Favoriterna: 11 Deep Pockets och 7 Yieldson ser ut som ett bra 2-hästars lås i den inledande omgången. Tipsnicken till Deep Pockets trots bakspår. Har visat mycket hög kapacitet i sina 8 starter och är under utveckling. Blir förmodligen skor på denna gång men det ska vara bra chans att runda alla ändå. Yieldson har också gjort det mycket bra, här finns chans att han släpps till spets tidigt och får han bestämma där framme kan det hålla hela vägen. 

V86-2: Ranking: 7, 3, 1, 2, 4, 5, 9, 6, 8 

Favoriten: 7 Brothers N.Arms från stall Melander såg lysande ut vid seger senast då han vann lätt med krafter kvar. Årsdebut då och här bör formen vara framflyttad ytterligare. I ett inte alltför tufft sällskap bör det vara en riktigt bra chans. 

V86-3: Ranking: 6, 10, 1, 7, 11, 12, 3, 5, 9 

Favoriten: 1 Snyggosåfin är ganska klar streckfavorit bland de tidiga spelarna. Kan förmodligen inte hålla upp spets och vinner sällan – känns överstreckad och kan vara en favorit i fara så en gardering kan vara på sin plats. 

Dragen: 6 Twist n´Face och 10 Imagine Boko är två mer spännande drag om man är ute efter lite större pengar. Tipsnicken till Twist n´Face som är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Endast streckad till 4 % är hon spännande. Har vilat ett tag så det kanske inte är toppform direkt. Hon har även galopperat en del, men felfri har hon absolut chans att överraska här. Imagine Boko är också mycket osäker, men felfri kan han vara vinnaren och han ska streckas. 

V86-4: Ranking: 2, 9, 5, 7, 6, 8, 3, 4, 1, 10 

Favoriten: 9 Isco Boko kommer med 3 raka segrar och blir stor favorit. Är stark och under utveckling och ska ses med bra chans. 

Draget: 2 Bear Victory är ett spännande drag som A-häst/Utgångshäst om man jagar jackpotmiljonerna. Hon är startsnabb och bör ha bra chans att hålla upp spets. Formen är fin och Torbjörn Jansson har vunnit med henne tidigare – körs hon i ledningen kan det hålla hela vägen och endast streckad till 5 % är hon ett spännande motbud till storfavoriten. 

V86-5: Ranking: 13, 1, 2, 9, 3, 7, 5, 6, 12, 10, 8, 11, 4, 14 

Favoriterna: 1 Diadem Viking och 2 B.W.Mimmi är jämnt streckade. Diadem Viking är startsnabb och chansen till spets bör vara god – förmodligen bäst på kort distans men klarar även medeldistans. B.W.Mimmi imponerade vid seger på fin tid efter vila senast och ska räknas tidigt. Är dock osäker och det snäva 2:a spåret i volten är inte optimalt. Eftersom bägge är hårt streckade och det finns vissa frågetecken så kan en gardering vara på sin plats. 

Draget: 13 Minelli är ett annat spännande drag som A-häst/Utgångshäst i jakten på miljonerna. Har formen på topp och var mycket fin vid seger näst senast och senast fastnade hon med krafter kvar. Endast streckad till 5 % känns hon jättespännande i detta kallblodslopp och med sin vassa spurt kan hon fälla samtliga över upploppet. 

V86-6: Ranking: 10, 7, 8, 1, 4, 3, 6, 5, 2, 9 

Favoriten: 10 El Fitzgerald med Jorma Kontio är omgångens största favorit och ska ses med bra chans. Har gjort det bra i Timo Nurmos regi och höll bra efter tungt lopp senast. Här kan det bli barfota och från springspår på tillägg kör säkert Jorma offensivt – släpps hon till spets ska det vara en toppchans. 

Draget: 7 Thelma de Galatigne är första motbudet om man garderar favoriten. Toppspurtade senast och har formen på topp. Det blir förmodligen barfotabalans som senast och då höjer hon sig ett snäpp eller två. 

V86-7: Ranking: 4, 1, 7, 2, 5, 11, 8, 10, 6, 9, 3, 12 

Draget: 4 Orlando Triss är ett annat roligt drag som A-häst/Utgångshäst i jakten på miljonerna. Nu blir det förmodligen maxad utrustning med barfota, helstängt huvudlag och jänkarvagn. Formen är fin och endast streckad till 13 % i skrivande stund är han mycket spelvärd. Kan ta spets och då är det mycket bra chans, men spets är inget måste och han kan vinna från andra positioner också. 

V86-8: Ranking: 2, 7, 4, 1, 6, 8, 3, 5 

Favoriten: 2 Sorbet ska räknas med bra chans och får tipsnicken. Höjer sig med barfotabalans och kommer han till spets är det toppchans – blir det dödens kan han vara sårbar. Diffus form på flera av de andra topphästarna som gör årsdebut, men garderar man favoriten ska de streckas – främsta motbuden är Muscle Hustle, Charrua Forlan och Volstead. 

– – – – – –

Travsystemet.se är den naturliga mötesplatsen för alla travälskare och travtippare! Här kan du tippa reducerade travsystem, läsa travtips samt utbyta analyser, idéer, systemförslag i forumet Travrummet & Travchatten med alla de andra här på Travsystemet.se!

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com