V86 Bergsåker/Solvalla onsdag

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 9 ISCO BOKO 48% (V86-4)

Är i riktigt bra slag för dagen och står med tre segrar av tre möjliga i år. Lång distans är inget som oroar då hästen lever på sin styrka. Utgångsläget behöver inte vara fel då han inte är någon raket ut och med ett litet fält behöver det inte bli så långt fram. Stallet låter uppåt och har siktat mot det här loppet. Vi räknar med att Mattias Djuse avancerar framåt i ett tidigt skede och visar övriga vem som har den bästa hästen. Ska ha en toppchans mot det här gänget och en bra spik att luta sig emot denna jackpotomgång.

CHANSSPIKEN: 1 DIADEM VIKING 29% (V86-5)

På förhand ser det ut att vara ett tvåhästarslopp men vi väljer att ta ställning här. Det låter väldigt bra från stallet på Diadem Viking som är under utveckling och med perfekta förutsättningar blir det vårt singelstreck. Hästen är snabb ut och är den troliga ledaren, en position som Tomas Petersson ogärna släpper ifrån sig och därifrån tror vi det blir svårt för övriga att plocka ner henne. ​

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com