V75 Jägersro 6/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – –

BÄSTA SPIKEN: 4 CAMPO BAHIA 84% (V75-2)

Här är det verkligen toppchans att vinna direkt i årsdebuten, man tävlar mer eller mindre bara mot sig själv. Han står enormt bra inne i klassen och är klar spetsfavorit i detta lopp. Vi tror det blir ett pärlband bakom på innespår och ett ganska tråkigt lopp för oss spelare att titta på. Bakom är det öppet om man väljer att gardera. Campo Bahia har galopperat innan vilket skulle vara den ända anledningen att gå emot men vi tror ändå att detta blir en komfortabel seger efter lång vila. Både vi och Conrad tror på toppchans!

CHANSSPIKEN: 3 RACING MANGE 22% (V75-3)

Här sticker vi ut hakan och spikar den troliga ledaren i loppet som kan blåsa på där framme i spets så länge lampan lyser. Motbudet 7 Cyber Lane är som bäst från just ledningen och i en årsdebut har vi svårt att se honom vinna från dödens med skorna på. Racing Mange behöver bara ta några steg i starten för att nå spetspositionen vilket gör att han bör ha krafter kvar att stå emot utvändiga attacker på upploppet! Spelvärd chansspik, spets och slut!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com