GS75 Romme 7/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​

BÄSTA SPIKEN: 6 COOGAN 64% (GS75-1)​

Omgångens bästa spik hittar vi direkt i inledningen utav omgången, och den kommer från stall Réden. Nu femårige COOGAN imponerade stort under hösten med 3 segrar på 4 starter. Segrarna var verkligen inga bluffsegrar heller utan var verkligen av det imponerande slaget. Är dock en häst som är något tung i kroppen men är otroligt läcker att skåda när han sträcker ut vilket vi hoppas han får göra ordentligt denna gång. Vi tycker det låter från stallet som att hästen ska fungera direkt i årsdebuten och då tvekar iallafall inte vi med att göra det enkelt för oss själva och spika!

CHANSSPIKEN: 2 SHYVANA 14% (GS75-3)​

Vann senast från ledningen på ett enkelt sätt och står nu med väldigt passande förutsättningar tycker vi. Kommer förmodligen få en väldigt fin resa i rygg då vi tror man siktar på ledningen för att sedan släppa då vi tror favoriten kommer komma i ett tidigt skede. Från vinnarhålet kan man sedan bli mycket svåra att tas med över Rommes långa upplopp.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com