GS75 Axevalla 14/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​

BÄSTA SPIKEN: 9 PROCALATE 54% (GS75-6)

Har på årets fem starter tagit tre segrar och senast vann man på ett överlägset sätt mot tufft motstånd och segermarginalerna till närmaste ekipage blev hela fem längder. I dagens race är det dessutom längre distans än senast, vilket vi bara ser som positivt och med tanke på det långa upploppet som Axevalla erbjuder så har vi svårt att se de andra stå emot Lars I Nilsson fina sto den sista biten. Utrustningsmässigt ser det ut som att det blir barfota bak, vanlig vagn och öppet huvudlag vilket är samma som vi den fina segern senast. Vi tror att Christoffer återigen får besöka vinnarcirkeln och utser ekipaget till omgångens bank!

CHANSSPIKEN: 10 BARISTA OAK 21% (GS75-3)

I detta öppna lopp på förhand så vill vi lyfta fram Barista Oak som senast stod för en mäktig långspurt där man gick först i tredjespår med ca 600 meter kvar och insatsen räckte till en fin tredjeplats. Känslan är att man står på tur för seger och man fortsätter med att köra barfota fram som verkligen gynnar denna häst och kanske kan Axevallas långa upplopp vara receptet för att detta fina sto ska lyckas med att ta karriärens första seger. Vill man gå kort i denna avdelning så förespråkar vi singelstreck på detta ekipage.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com