V75 Umåker 13/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​

BÄSTA SPIKEN: 9 UPSTREAM 25% (V75-5)

Gjorde det väldigt bra i årsdebuten och vann på ett övertygande sätt. Senast trivdes han inte med barfotabalansen och det blev galopp till slut, ska ändå ha flyttats framåt ytterligare med lopp i kroppen. Är den bästa hästen i fältet och tränare Oscar Berglund låter väldigt nöjd och optimistisk inför den här starten. Utgångsläget behöver inte vara fel då det ser ut att kunna gå undan från start och från ett perfekt smygläge är man garanterad en fin resa. Vi anser att vinstchansen är betydligt högre än vad procenten visar. Omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 2 MUSCLE HUSTLE 8% (V75-3)

Stod för en toppinsats i årsdebuten och gjorde det godkänt i den senaste starten, bör vara ännu vassare den här gången. Är snabb ut och vi tror Robert Bergh tar hand om ledningen och kör i den positionen så länge lampan lyser. Står inte inför en enkel uppgift då man möter självaste Propulsion. Men han har varit ifrån ett tag och Daniel Redén har viktigare lopp framför sig än det här. Då det finns ett stort värde i att fälla megafavoriten tar vi ut svängarna och lyfter fram Muscle Hustle som omgångens chansspik. Vill man gå den trygga vägen låser man loppet på två hästar.​

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com