Travtips till V86 Åby/Solvalla Onsdag 17 April 2019 Start: 20.30

Omgången ser spännande ut spelmässigt – inga riktigt stora favoriter och flera öppna och svårtippade lopp så det kan säkert bli bra utdelning. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 2, 3, 8, 4, 5, 9, 12, 6, 7, 10, 1, 11 

Draget: 2 Dolorosa Am får tipsnicken. En stor häst som är lite sen i utvecklingen men han kommer mer och mer. Var fin vid seger vid årsdebuten senast och formen bör vara ytterligare förbättrad. Kan förmodligen inte vara med i spetsstriden initialt men bör få ett fint lopp från sitt startspår – löser det sig ska han ses med bra chans. 

V86-2: Ranking: 2, 5, 11, 10, 9, 1, 6, 4, 3, 8, 7 

Favoriten: 2 Thelma de Glatigne är startsnabb och spetsfavorit och får tipset. Örjan Kihlström upp känns spännande och formen är mycket bra. Har avslutat vasst i sina två senaste starter på barfotabalans och ska gå så även idag – kommer hon till spets är det en riktigt bra chans. 

Draget: 5 Guinea Boko har också avslutat bra i sina senaste starter och har formen på topp – endast streckad till 4 % är hon ett roligt drag i detta gäng. 

V86-3: Ranking: 4, 8, 15, 3, 9, 12, 1, 6, 10, 5, 13, 14, 2, 11 

Draget: 4 My Choice med Johnny Takter var riktigt fin vid spetsvinst i årsdebuten senast. Är mycket snabb bakom bilen och här ska det vara god chans till spets och slut och hon får tipsnicken i ett annars öppet lopp. 

V86-4: Ranking: 8, 2, 10, 3, 11, 6, 5, 7, 1, 9, 4 

Favoriten: 2 Volocity de Vie med Jorma Kontio är klar streckfavorit. Har förmodligen högst kapacitet i detta gäng och ska räknas med bra chans, men presterar ofta ojämnt och det kan vara läge att försöka fälla storfavoriten i jakten på lite större pengar. 

Draget: 8 M.T. Malkin får tipsnicken istället – endast streckad till 8 % är han ett av omgångens roligaste drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Är extremt startsnabb vid full laddning bakom bilen och det finns på kartan att han spetsar trots spår längst ut på vingen. Gick bra efter galopp senast och formen är fin – kommer han till spets är det en mycket bra chans, men han kan vinna även från andra positioner. 

V86-5: Ranking: 10, 8, 9, 5, 3, 1, 4, 6, 7, 2 

Favoriten: 10 Can Lane med Johan Untersteiner gör årsdebut. Träningsrapporterna går i dur och han har förmodligen högst kapacitet i detta gäng. Han ska räknas med bra chans oavsett hur Johan lägger upp taktiken. 

V86-6: Ranking: 7, 6, 8, 5, 3, 2, 4, 1, 

Draget: 7 Samo Different Day får tipsnicken i ett mycket svårtippat lopp där många USA importer gör årsdebut. Debuterar i ny regi hos Frode Hamre, som tror på bra chans och är optimistisk. Bör komma iväg snabbt från sitt spår och ska då räknas med bra chans – endast streckad till 10 % är han loppets roligaste och mest spelvärda drag. 

V86-7: Ranking: 4, 2, 8, 5, 9, 1, 11, 10, 6, 7, 12 

Favoriten: 4 Mister Niky får tipsnicken. Carl Johan Jepson upp denna gång är spännande. Gör årsdebut så formen är diffus, men han är bra tränad enligt stallet. Var bra vid årsdebuten förra året så det talar för att han kanske inte behöver lopp i kroppen utan kan prestera bra direkt – är stark och gillar distansen i detta gäng ska han ses med mycket bra chans från fint läge. 

V86-8: Ranking: 2, 11, 4, 10, 7, 1, 8, 3, 12, 6, 5, 9 

Draget: 2 Andthedanceisover är omgångens stora skrälldrag som A-häst/Utgångshäst i jakten på miljonerna. Endast streckad till 3 % blir det bra rens i kuponghögen om han vinner. Formen är fin och han avslutade vasst senast. Är vass ut bakom bilen och har spetschans här – kommer han dit kan det hålla hela vägen – kul skrälldrag! 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com