V86 Åby/Solvalla 17/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​

BÄSTA SPIKEN: 2 WHIPPED EGGS 23% (V86-7)

Vi är inne på att Robert Bergh och 2 Whipped Eggs är lösningen i denna sjunde avdelning på V86-spelet. Distansen passar och vi tyckte hästen gjorde en fullt godkänd insats senast på Jägersro. Nu är läget helt perfekt och från stallet andas det optimism. Värsta motbudet 4 Mister Niky kommer från vila och gör årsdebut. Vi är säkra på vår sak och utnämner hästen till bästa spiken i omgången.

CHANSSPIKEN: 4 TOWBAR 19% (V86-1)

Den första avdelningen på V86-spelet ser på papperet ut som en svårlöslig uppgift. Travimperiet tror sig ha lösningen – spets och slut för 4 Towbar som körs av Micke J Andersson. Från stallet så menar man att hästen behövde förra loppet och kommer vara förbättrad till den här starten. Det är garantiledning och vi tror vår idé blir svårtuggad där framme. Senast så gick man med ett stängt huvudlag och nu öppnar man troligtvis upp det en aning. Vi försöker koppla ett grepp tidigt i omgången och tvekar inte.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com