V75 Gävle 18/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​

BÄSTA SPIKEN: 6 DISCO VOLANTE 66% (V75-6)

Kommer från en riktigt fin insats senast på Gävles oval där man med enkelhet tog hand om ledningen och höll den hela vägen in i mål. Denna start var också efter ett litet kortare uppehåll så formen inför denna start borde vara ännu bättre och vi tror på en repris från senaste racet, det vill säga SOS! Från ledningen har man ett bra facit och med tanke på intrycket senaste vinsten gav så utser vi detta ekipage till omgångens bästa spik.

CHANSSPIKEN: 2 HUGO GUSTIVAR BOKO 24% (V75-5)

Har nu fått två lopp i kroppen efter långt uppehåll och bör vara snäppet vassare till den här starten. Har fått ett bra utgångsläge och kan troligen köra sig till ledningen efter ett par hundra meter, därifrån blir han svår att rå på och ska ha en bra segerchans. Värsta motståndaren Minnestads El Paso har ett tufft utgångsläge och får det svårt att hinna fram i tid om Hugo Gustivar Boko har vaknat på rätt sida. Vi tar ställning och spikar!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com