V75 Färjestad 19/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​

BÄSTA SPIKEN: 5 HEVIN BOKO 70% (V75-1) STRUKEN

Det vankas långfredag och V75 i Karlstad och vi får se ett gäng fina höstar visa upp sig. Redan i första avdelningen så bjuds vi på omgångens enklaste streck och det hittar vi i nummer 5 HEVIN BOKO. Senast visade hon upp en härlig avslutning och kom hem på en kanontid, visserligen fin bana men 12,4 full väg är imponerande papper. Möter nu dessutom hästar som vi tycker hon ska slå dem flesta dagarna på året och vi ser därför ingen anledningen till att leta upp fantasiscenarion då vi tror man bara är bäst!

CHANSSPIKEN: GLOBAL SKIPPER 4% (V75-6)

Vann senast i årsdebuten på ett imponerande vis genom att enkelt lämna sina konkurrenter över upploppet och kom hem på en mycket fin tid. Tränare Jonas Morberg har alltid haft höga tankar om hästen men denne har tampats lite med sig själv under åren. Kanske har polletten trillat hela vägen till denna säsongen och då blir hästen verkligen något att räkna med. Uppgiften som stundar denna gången så är man makalöst understreckade och då vi värderar chanserna till bra mycket större då hästen nu har ett lopp i kroppen och trivs över distansen så väljer vi att gå kort på strecken och helt enkelt singla Morberg och hans GLOBAL SKIPPER!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com