Travtips till V75 Romme Söndag 21 April 2019 Start: 16.20

Multijackpot och bra klass på loppen – höjdpunkten är Gulddivisionen i lopp 3 som också är sista kvalet till Olympiatravet. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V75-1: Ranking: 6, 8, 9, 1, 3, 12, 4, 10, 7, 2, 11, 5 

Favoriterna: 6 Emile Zola Sisu och 8 Deep Pockets där den förstnämnda med Jorma Kontio i sulkyn får tipsnicken då han har bättre läge bakom bilen. Gör årsdebut så formen är diffus men Timo Nurmos hästar brukar inte behöva lopp i kroppen efter vila utan presterar ofta på topp direkt. Hästen har imponerat stort i sina starter och han ska räknas med bra chans i detta gäng – öppet där bakom om man garderar vidare. 

V75-2: Ranking: 11, 13, 12, 3, 7, 1, 15, 5, 14, 2, 6, 9, 4, 10, 8 

Draget: 11 Chapter N.Deo med Örjan Kihlström får tipsnicken. Står bra inne med pengarna och är startsnabb. Formen är fin och Örjan lär vara offensiv, kommer hon till tät kan hon hålla undan för hästarna som startar i volten bakom – ska räknas med bra chans här. 

V75-3: Ranking: 6, 1, 2, 9, 3, 8, 7, 5, 11, 12, 10, 4 

Favoriten: 6 Sorbet med Örjan Kihlström blir stor favorit och han ska ses med bra chans. Formen är på topp men han är dock ingen startraket – kan vinna detta från alla positioner dock. Garderar man är 1 Makethemark tidigt motbud, men där är formen diffus då det är årsdebut och kusken låter lite defensiv i förhandssnacket annars finns kapacitet för vinst, speciellt om han körs i spets. 

V75-4: Ranking: 8, 6, 5, 10, 9, 11, 1, 7, 4, 3,2 

Favoriten: 8 Månprinsen A.M. blir berättigad jättefavorit. Gunnar Melanders vinstmaskin står visserligen med 2 tillägg men löser det sig bör det vara en toppchans. Letar man motbud är Bellfaks mest spännande – galopperar en hel del, men håller han sig i rätt gångart kan det bli tidig ledning och då kan han utmana storfavoriten. 

V75-5: Ranking: 4, 6, 2, 11, 3, 8, 5, 12, 1, 7, 9, 10 

Favoriten: 5 Quito Lane med Robert Bergh får tipsnicken. Gjorde regidebut för Robert i senaste starten och imponerade vid vinst. Är startsnabb och spetsfavorit och kommer han dit är det bra chans att det håller hela vägen. Hästen har dock tidigare varit hetsig ibland och galopperat så en gardering behöver inte vara fel – närmaste motbuden är Charlock Wiking, Run a Mile och Master Blaster. 

V75-6: Ranking: 4, 7, 11, 8, 5, 6, 3, 1, 9, 2, 10, 12 

Öppet och jämnt spelat lopp utan någon klar favorit – 4 Mr Golden Quick får tipsnicken. Formen är på topp och även om voltstart och spåret inte innebär någon snabbstart bör han ha bra chans att ta ner samtliga på upploppet med sin patenterade spurt – är stark så distansen är inget minus. Garderar man är loppets förmodade spetshästen Knifetown Winner och Perfect Dynamite de främsta motbuden. 

V75-7: Ranking: 6, 9, 5, 3, 4, 8, 12, 11, 10, 1, 2, 7 

Draget: 6 Je t´Aime Explosiv får tipsnicken. Har varit ute i tuffa sällskap och gjort det mycket bra. Har fin form och höll mycket bra efter tredjespår hela sista varvet senast. Kommer han till är det bra chans och endast streckad till 12 % i skrivande stund är han ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com