V75 Klosterskogen 20/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 2 GRETZKY B.R. 43% (V75-3)

På pappret ser det ut att stå mellan två hästar på förhand. Transcendence är bra i klassen men vinner inte så ofta. Vår idé Gretzky B.R. är snabb från start och missar knappast ledningen, därifrån är det hästen att slå. Visade direkt i årsdebuten att formen sitter där och vann på ett bra sätt, bör ha gått framåt ytterligare med det loppet i kroppen. Vi tycker det är bästa hästen med det bästa läget så därför utser Gretzky B.R. till omgångens bästa spik som vi tror leder från start till mål.

CHANSSPIKEN: 4 MONTDORE 7% (V75-7)

Vi avslutar omgången med ett öppet lopp och det är flera om budet. Vi vill lyfta fram Montdore som borde vara mycket mer spelad än vad han är i skrivande stund. Håller bra form och kommer från två fina insatser på Vincennes. Har ett bra utgångsläge och kan eventuellt köra sig till ledning i tidigt skede men oavsett bör man få en fin resa och vara en av segerkandidaterna. Ett givet streck och en chansspik om man vill ta ställning i ett jämnt lopp.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com