V75 Romme 21/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 8 MÅNPRINSEN A.M. 83% (V75-4)

Egentligen är kommentarer överflödiga. Det snackas lite om 6 Bellfaks som ska vara offensiv – men ingen kan störa detta fenomen till häst. Travimperiet har haft ett längre samtal med Gunnar Melander och han är verkligen uppåt på sin stjärnhäst. Även om segertiden stannade på 27,2 i årsdebuten – så kändes hästen helt fantastisk och Gunnar var nästan lyrisk. Alla vet ju att hästen är klar för kallblodens elitlopp ”Elitkampen” och detta är naturligtvis ett led mot den uppgiften – men det spelar ingen roll. Detta vinner man fram och baklänges. Ekipaget trivs ypperligt på Romme och då det är ett litet fält så kommer man inte bort i loppet. Procenten är skyhög, men då chansspiken har en tilltalande spelnivå – så spikar vi Månprinsen A.M.

CHANSSPIKEN: 2 SPEEDY FOXY VICANE 7% (V75-3)

Vi har en stor jackpott till denna omgång och vår chansspik skulle verkligen ge värdet en enorm skjuts. Vi har stor respekt för favoriten 6 Sorbet. Vi väljer ändå att spika David Källgrens fantastiska märr. Kim Eriksson kommer att ladda det som går och vi vet att 2 Speedy Foxy Vicane är riktigt startsnabb när man väljer att begära det. Siktet är inställt på att leda detta lopp runt om – och vi tror faktiskt att man lyckas. Vi vet att 3 Zack´s Zoomer är kvick den första biten och kan störa i spetskampen men oavsett så tror vi vår idé kan vinna loppet. Avslutningen senast var grym och vi har inte sett botten i den här hästen.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com