V75 Åby 27/4

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​

BÄSTA SPIKEN: 5 VINCERO` GAR 50% (V75-6)

Egentligen är kommentarer överflödiga. Senaste insatsen var bland det råaste som skådats i denna klass. ”Gul kusk” visste verkligen vad han hade att åka med och hästen bara lämnade sina konkurrenter över upploppet trots en oerhört tung inledning i starten och lägg därtill en forcering vid varvpassering som normalt sätt hade sänkt en ”normal” häst. Uppgiften nu är verkligen inte av lättaste märke men efter senaste insatsen så går det bara inte att spela emot hästen. Vi spikar utan att tveka och hoppas få heja in ”Gul kusk” och hans VINCERO` GAR över upploppet.

CHANSSPIKEN: 4 VALCHIRIA O.P. 23% (V75-5)

Vi återkommer till en röd tråd här och det är återigen ”Gul kusk” som faller oss i ögonen. Omgångens chansspik blir nämligen hans femåriga VALCHIRIA O.P. Senast levererade hon en topp prestation men fick då stryk av en smygkörd HEVIN BOKO. Till denna start rapporteras hästen träna riktigt bra och bör ha gått fram ordentligt, möter en väldigt bra häst i favoriten MELLBY FREE men då det är årsdebut där så tror vi att vårt drag kommer göra sig omöjlig och segra i detta mycket fina stolopp.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com