Travtips till V75 Åby Lördag 27 April 2019 Start: 16.20

Mycket högklassiga lopp och fin sport bjuder Åbytravet på – höjdpunkten är lopp 7 med Olympiatravet där Propulsion blir jättefavorit. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V75-1: Ranking: 11, 1, 10, 13, 3, 15, 14, 12, 5, 2, 6, 4, 9, 7 

Draget: 11 Elliot Coger med Fredrik Persson får tipsnicken i ett mycket öppet och jämnt spelat lopp över 3140 meter. Hästen har fin form och har styrkan att göra en del själv i loppen. Har en vass avslutning och löser det sig kan han vara det vinnande draget i V75 inledningen. 

V75-2: Ranking: 9, 6, 12, 1, 7, 10, 4, 5, 11, 3, 8, 2 

Favoriten: 9 Norton Commander får tipsnicken där det är jämnt spelat mellan 3 hästar. Han galopperade senast, men formen verkar fin och träningsrapporterna går i dur – han ska ses med bra chans trots bakspår.

Draget: 12 Kees Bokma med Rick Ebbinge blir bortglömd från sitt svåra tolftespår – kapacitet och styrka finns för att överraska och endast streckad till 4 % i skrivande stund är han ett spännande drag att se upp med. 

V75-3: Ranking: 4, 3, 6, 2, 11, 5, 7, 9, 8, 12, 1 

Favoriten: 4 Heart of Steel med Peter Untersteiner har formen på topp och PU låter uppåt om chansen. Lär laddas från start och kommer han till spets ska det vara en mycket bra chans. Garderar man är första motbudet Milliondollarrhyme som galopperade senast men imponerade stort i årsdebuten i starten innan – felfri utmanar han favoriten. 

V75-4: Ranking: 7, 8, 5, 12, 9, 3, 2, 6, 1, 4, 11, 10 

Draget: 7 Livi Nam Nam är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Endast streckad till 4 % känns han spännande då formen är på topp och han kommer från två raka övertygande segrar – kan inte vara med i spetsstriden. Men han avslutar vasst och över den långa distansen kan han vara starkast till slut. 

V75-5: Ranking: 5, 4, 12, 6, 2, 3, 9, 1, 7, 10, 11, 8 

Favoriten: 5 Mellby Free med Björn Goop får tipset. Gör årsdebut så formen är diffus, men hon tränar mycket bra enligt stallet så det kan bli en bra prestation direkt trots avsaknaden av lopp i kroppen efter vila. Hon är snabb ut och skulle det bli spets är det en mycket bra chans. Garderar man och tror att det är risk för ringrost iom avsaknaden av lopp så är Valchiria O.P. första motbudet. 

V75-6: Ranking: 5, 9, 7, 10, 4, 1, 2, 3, 6, 12, 11 

Favoriten: 5 Vincero´ Gar med Alessandro Gocciadoro får tipsnicken. Såg mycket mäktig ut och imponerade stort vid överlägsen seger i Sverigedebuten senast. Han är snabb ut och kommer han till spets blir han svårtuggad för övriga – ska ses med mycket bra chans. 

Draget: 9 Gina Schermer är ett toppsto som gästar från Nederländerna. Endast streckad till 9 % är hon spännande och har favoriten en sämre dag eller om det blir hård körning i täten kan hon vara vinnaren här – tidigt streck. 

V75-7: Ranking: 7, 5, 10, 6, 2, 9, 8, 3, 1, 4 

Favoriten: 7 Propulsion med Örjan Kihlström blir jättefavorit och får givetvis tipsnicken. Imponerade vid seger senast och formen bör vara ytterligare framflyttad. Här vankas även skoryck och underpresterar han inte så ska det vara en toppchans. Spekulerar man i favoritfall är det öppet där bakom men Cyber Lane, Milligan´s School och Muscle Hustle med Björn Goop upp denna gång bör vara främsta motbuden. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com