V75 1/5

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 3 HANKYPANKY RUBYRED 58% (V75-1)

Vi ser ingen anledning att fardera favoriten i den inledande avdelningen på V75-spelet. Timo Nurmos tränar och Jorma Kontio har en lämplig uppgift i detta fyraåringslopp. Från stallet är man fortsatt nöjda och man tror själva på en god segerchans. Hästen kommer med fyra raka segrar och var enormt fin senast vid uppvisningen på Gävle. Vi går ut hårt och spikar då det även finns ett stort värde i att spara på strecken i den första avdelningen. Detta vinner HankyPanky hur lätt som helst.

CHANSSPIKEN: 2 SHOCKING SUPERMAN 5% (V75-7)

Vi tar ställning i den avslutande avdelningen och spikar Oscar Berglunds 2 Shocking Superman. Vi gillar det vi sett hittills och tränaren själv menar att hästen ska vara åtgärdad och ännu bättre nu. Det blir ingen ledning – utan vi hoppas på andra, tredje ytter – för att blåsa ner alla till slut. Det behöver bli lite tempo för att favoriten 3 Michelangelo Ås ska vika ner sig. Vi tycker spelvärdet är stort och spikar. Ulf Ohlsson upp är också intressant tycker vi.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com