Travtips till V75 Örebro Lördag 4 Maj 2019 Start: 16.20

Mycket bra klass på loppen och fin sport bjuder Örebrotravet på – omgången kryddas dessutom med 30 extra miljoner i 7-rätts potten och en ensam vinnare beräknas kunna kamma hem minst 53 miljoner kronor enligt ATG. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V75-1: Ranking: 5, 7, 10, 1, 9, 3, 12, 6, 2, 4, 8, 11 

Draget: 5 Mr Clayton J.F. med Rikard N Skoglund får tipsnicken i ett öppet lopp utan någon klar favorit. Spurtade mycket vasst senast och börjar närma sig toppformen. Löser det sig från det något snäva femtespåret i volten ska han räknas med bra chans. 

V75-2: Ranking: 5, 4, 8, 1, 10, 2, 9, 11, 6, 12, 3, 7 

Favoriten: 5 Ural med Torbjörn Jansson får tipset. Kommer han till spets är det toppchans, men även från dödens kan han vinna detta. Stumnade något sista biten i årsdebuten senast över lång distans – kort distans denna gång och formen bör vara framflyttad. 

V75-3: Ranking: 4, 9, 10, 5, 3, 6, 8, 2, 1 

Favoriten: 4 Charrua Forlan med Emilia Leo ska ses med mycket bra chans. Har nu två lopp i kroppen efter årsdebuten och toppformen bör vara nära. Bör spetsa även eftersom Dante Boko har spår utvändigt och att ta en längd häst mot häst borde bli svårt – från spets ska det vara en riktigt bra chans om det inte blir utdragen tokkörning om ledningen. 

V75-4: Ranking: 4, 3, 5, 11, 12, 6, 10, 2, 7, 9, 8, 1 

Draget: 4 Taiga Woodland får tipsnicken. Gjorde debut i ny regi senast och var grym. Riktigt vass bakom bilen och vann lätt på 1.12.8 över full väg. Här ska spetschansen vara mycket god och då kan det vara spets och slut. 

V75-5: Ranking: 10, 4, 12, 5, 11, 9, 3, 8, 2, 1, 7, 6 

Draget: 10 Ultra Bright med Fredrik Persson får tipsnicken och är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Har nu två lopp i kroppen efter årsdebuten och börjar närma sig toppformen – avslutade vasst senast i tufft gäng. Trots det korta upploppet ska hon ses med bra chans att kunna utmana storfavoriten Shadow Gar – streckad till 12 % är hon ett roligt drag och mycket spelvärd. 

V75-6: Ranking: 4, 2, 6, 7, 11, 3, 1, 8, 5, 2, 10, 9 

Favoriten: 4 Global Trust med Erik Adielsson får tipset. Kommer han till spets ska det vara en toppchans – hamnar han i dödens på Weekend Fun där kusken signalerat att han förmodligen inte släpper om han kommer dit – kan det bli tuffare och då kan en gardering vara på sin plats. Främsta motbuden till dessa om man streckar vidare är storskrällen Speedy Face, Gigant Invalley samt M.T Joinville. 

V75-7: Ranking: 15, 2, 12, 6, 10, 13, 4, 8, 1, 7, 3, 5, 11, 9 

Draget: 15 Monark Newmen med med Fredrik Persson får tipsnicken och är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Satt kvar med krafter kvar i årsdebuten och såg mycket laddad ut – trots svårt läge med dubbla tillägg ska han ändå ses med bra chans att fälla detta gäng om det löser sig – streckad till 9 % känns han spännande i detta lopp. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com