V75 Örebro 4/5

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 4 CHARRUA FORLAN 53% (V75-3)

Vi gillade det vi såg senast där man i samma race som omutlige Heavy Sound bombade runt Solvallas oval (1640 m) på 1,10,7, trots den insatsen slutade man långt efter just nämnda.

Nu är inte Daniel Redéns stjärnhäst med och vi är säkra på vår sak – Emilia Leo blåser till spets och stannar där hela vägen. Vi har varit i kontakt med kusken och hon meddelar ett riktigt offensivt upplägg och hon är även övertygad om att utvändige 5 Dante Boko inte tar sig förbi den första biten. Vi spikar utan att tveka.

CHANSSPIKEN: 2 MELLBY CLUB 17% (V75-7)

Har nu fått tre lopp i kroppen efter ett längre uppehåll och senast stod man för en bra insats där man höll bra till en fin tredje plats trots stora delar av loppet i dödens på Jägersros oval. Nu är man återigen ute på rätt distans och skulle Erik kunna köra sig till ledningen efter en bit och dra i ett hårt och jämnt tempo så ska de andra ekipagen få jobba hårt för att plocka ner dem. Från stallet andas man optimism och man har förhoppningar på att kunna kunna en 1,14 tid och om så blir fallet så bör det räcka långt, förhoppningvis hela vägen till seger denna gång! Vill man ta ställning i det avslutande racet så rekommenderar vi singelstreck på detta ekipage!

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com