GS75 Årjäng 5/5

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 1 DOKONJO 39% (GS75-7)

Går ner i klass till den här starten och möter överkomligt motstånd. Från ett bra utgångsläge är det inte omöjligt att ekipaget lyckas försvara innerspåret och då är mycket vunnet. Inga orosmoln och skulle hästen löpa upp till sitt normala kunnande blir man mycket svårslagen. Vi avslutar omgången med bästa spiken som vi tror leder hela vägen.

CHANSSPIKEN: 6 CHOCO GARLINE 26% (GS75-1)

Ett öppet lopp på förhand och det är jämnt mellan strecken på ett flertal ekipage. Vi vill lyfta fram Choco Garline som vi tror tar hand om ledningen och därifrån är det hästen att slå. Ska ha en vettig chans och vill man ta ställning i ett lopp där många garderar är det inte fel att spika.


– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com