Travtips till V75 Åby Lördag 11 Maj 2019 Start: 16.20

Åbytravet bjuder på fin sport med bl a Drottning Silvias Pokal och Konung Gustaf V:s Pokal där Conrads Rödluva respektive Campo Bahia är klara förhandsfavoriter. Omgången kryddas dessutom med en ny stor Jackpot med 26 extra miljoner i 7-rätts potten och en ensam vinnare beräknas kunna kamma hem minst 50 miljoner kronor enligt ATG. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V75-1: Ranking: 3, 2, 6, 5, 11, 4, 1, 7, 8, 10, 9, 12 

Favoriten: 3 Conrads Rödluva med Örjan Kihlström blir berättigad storfavorit och får tipset. Kullens drottning från förra året övertygade i kvalet och här är det aviserat barfota bak för första gången och normalt blir hon mycket svårslagen. Garderar man storfavoriten är Racing Brodda första motbudet. 

V75-2: Ranking: 12, 9, 3, 7, 6, 5, 11, 1, 8, 2, 10 

Draget: 12 Martin de Bos med Kim Eriksson får tipsnicken i ett mycket öppet och jämnt lopp och här ska man nog inte spara på strecken. Gjorde ett riktigt bra lopp i årsdebuten senast och tömdes inte helt utan gick med bra fart över mållinjen i ett tufft sällskap. Blir inte så mycket streckad från ett svårt tolftespår, men formen bör vara framflyttad och han tål även en del jobb på vägen – endast streckad till 6 % är han ett roligt drag i ett öppet lopp. 

V75-3: Ranking: 8, 1, 5, 3, 10, 2, 4, 7, 6 

Favoriten: 8 Day or Night In med Johan Untersteiner får tipsnicken. Johan lär vara offensiv när bilen släpper då han är mycket startsnabb – kommer han till spets är det en mycket bra chans, men han kan vinna även från andra positioner. Börjar närma sig toppformen och avslutade vasst i Olympiatravet senast. 

V75-4: Ranking: 6, 1, 3, 10, 12, 5, 11, 2, 8, 7, 9, 4 

Favoriterna: 6 Dallas Brick och 3 Viking Brodde jämnt streckat mellan dessa där den förstnämnda får tipsnicken. Formen är fin och senast tog han en övertygande spetsvinst på fin tid på aktuell distans. Är snabb ut bakom bilen och här ska spetschansen vara god och då kan det vara spets och slut. 

V75-5: Ranking: 5, 3, 6, 10, 11, 7, 2, 9, 8, 1, 4, 12 

Favoriten: 5 Lesperanza med Björn Goop får tipsnicken. Imponerade oerhört i sin senaste start efter vila. Formen bör vara ytterligare framflyttad och hon har visat att hon klarar av den längre distansen tidigare. Kan öppna snabbt och kommer hon till spets är det toppchans, men hon kan vinna även från andra positioner – första motbudet är Island Life om man garderar favoriten. 

V75-6: Ranking: 4, 7, 6, 8, 1, 9, 5, 10, 3, 2, 11, 12 

Draget: 4 Pane Vino med Christoffer Eriksson får tipsnicken i ett mycket jämnt och öppet lopp – här ska man nog heller inte spara på strecken. Gjorde debut i ny regi senast och tog en imponerande seger på fin tid över aktuell distans. Formen bör vara framflyttad ytterligare och stämmer det med positionerna kan han avsluta vasst och i ett öppet lopp är han ett roligt drag endast streckad till 12 % i skrivande stund. 

V75-7: Ranking: 3, 2, 4, 1, 8, 5, 6, 9, 7, 11, 10, 12 

Favoriten: 3 Campo Bahia med Conrad Lugauer får tipsnicken. Formen är på topp och han imponerade stort i kvalet. Har visat mycket hög kapacitet och felfri blir han inte lätt att stå emot här – en gardering behöver dock inte vara fel eftersom han visat en del osäkra tendenser. Främsta motbuden är Attraversiamo och Evaluate och dessa tre höjer sig kapacitetsmässigt över de övriga. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com