V75 Åby 11/5

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 3 CONRADS RÖDLUVA 81% (V75-1)

Daniel Redéns stjärntravare har absolut toppchans att vinna Drottningpokalen. Ifjol tog Örjan Kihlström en dubbelseger i årgångsloppen denna dag – och här fortsätter han den vinstraden. Vi tror ”Gubben i lådan” tidigt sitter i ledningen och därifrån går det inte att slå Rödluvan. Streckprocenten är hög men det spelar ingen roll. Det är bara att vända blad och leta skrällar i andra lopp. Att Örjan nästintill lovar seger säger ju en hel del.

CHANSSPIKEN: 3 ISLAND LIFE 18% (V75-5)

En klassisk chansspik. Spika andrahandsfavoriten som har spetsläge. Vi har stor respekt för favoriten 5 Lesperanza med Björn Goop i sulkyn – men vi blev riktigt imponerade av Island Life senast. Då hade man ett omöjligt läge men avslutade enormt bra. Nu sitter Christoffer Eriksson tidigt i spets och därifrån ska man slås. Även från rygg ledaren ska man räknas med goda möjligheter från open stretch. Bergharn är avstängd och överlåter sina styrningar under dagen till Christoffer.


– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com