V75 Charlottenlund 12/5

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 2 GOLDY STARDUST 42% (V75-1)

Här vill vi lyfta fram Wolfgang Nimczyks fina sto som kommer från två raka segrar så formen är på topp inför dagens lopp som man även vann i fjol. Denna Quick Wood dotter har på 22 starter tagit 17 segrar, vilket verkligen är starka papper och man har visat att man kan vinna från alla positioner så ledningen är inget måste för ta hem detta race. Oavsett scenario så tror vi att det är toppchans och utser utan att blinka detta ekipage till omgångens BANK!

CHANSSPIKEN: 14 PLATON FACE 24% (V75-3)

Kommer från en lätt seger senast på Kalmars oval men intrycket gav mersmak då man såg lugn och harmonisk ut. Låter uppåt från stallet kring chanserna och lång distans är ju lite av den här hästen likör så dagens race över 2950 meter bör ju passa som handen i handsken.

Vi tror inte man gör resan till Charlottenlund förgäves och vi singelstreckar denna tidigare Harpers vinnare gladeligen och vänder blad.


– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com