Travtips till V86 Jägersro/Solvalla Onsdag 15 Maj 2019 Start: 20.30

Omgången bjuder inte på någon större sportslig höjdare då många av loppen håller lite lägre kvalitet på hästarna – spelmässigt är det ändå spännande då det är många öppna lopp och utdelningen kan som ofta säkerligen bli bra även om en del av förhandsfavoriterna vinner. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till!

V86-1: Ranking: 6, 10, 2, 9, 8, 7, 5, 1, 4, 12, 11 

Favoriten: 6 Sandsjöns Enzo med Johan Untersteiner får tipsnicken. Har gjort tre starter i sin nya regi och han kommer mer och mer. Var senast ute i ett tufft sällskap i kvalet till kungapokalen och gjorde det mycket bra. Han är inte så snabb ut men Johan lär vara offensiv och han ska räknas med vinstchans från alla positioner i detta gäng. 

V86-2: Ranking: 4, 2, 6, 11, 5, 12, 12, 8, 9, 7, 3, 13, 1 

Draget: 4 J.J. har formen på topp och kommer från övertygande vinst på aktuell distans. Från ett bra läge bakom bilen bör hon få ett fint lopp – hon tål även en del jobb på vägen och ska räknas med bra chans och får tipsnicken. 

V86-3: Ranking: 4, 2, 1, 7, 3, 6, 9, 5, 8, 10 

Favoriten: 4 Alegra B. med Marc Elias blir stor streckfavorit och hon ska ses med bra chans från fint läge bakom bilen – kommer hon till spets är det toppchans men hon kan vinna även från andra positioner. Gjorde comeback senast efter ett års frånvaro från tävlingsovalen och gick bra. Formen bör vara framflyttad ytterligare till denna start och kapacitetsmässigt är hon förmodligen huvudet högre än sina konkurrenter här. 

V86-4: Ranking: 5, 4, 2, 12, 6, 1, 8, 10, 3, 9, 11, 7 

Draget: 5 Moa Margunn med Kaj Widell är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Hon är mycket snabb bakom bilen och kommer hon till spets kan det hålla hela vägen – endast streckad till 4 % i skrivande stund känns hon mycket spelvärd och är loppets roliga skrälldrag. 

V86-5: Ranking: 6, 9, 2, 12, 13, 5, 4, 11, 1, 7, 3, 14 

Favoriten: 6 Alonso Caesar med Jörgen Sjunnesson får tipsnicken. Kommer från paus men uppges träna mycket bra och stallet tror på en bra prestation. I detta lopp bör han vara huvudet högre än sina konkurrenter och det ska vara en mycket bra chans. 

V86-6: Ranking: 11, 4, 14, 8, 3, 6, 12, 1, 7, 10, 2, 9 

Favoriten: 11 Lukas Zaz med Kevin Oscarsson ska ses med bra chans. Har formen på topp och med springspår från tillägg lär Kevin vara offensiv direkt och får han överta spets tidigt stiger chanserna. Tillägg över kort distans är dock alltid svårt och det finns vingelrisk – han ska även gå med skor runt om denna gång vilket inte är optimalt och den kan vara läge att gardera den stora favoriten. 

Draget: 4 Captain Simcoe med Per Lennartsson är ett roligt motbud till favoriten – gick snabbt efter galopp senast och har galopperat en hel del. Felfri har han dock fart för vinst och skulle han trampa iväg i rätt gångart är han spetsfavorit och då blir han en svår nöt att knäcka för favoriten. 

V86-7: Ranking: 8, 1, 6, 4, 3, 7, 2, 5 

Draget: 8 Prosperous med Christoffer Eriksson får tipsnicken. Har fin form och trivs bra över den långa distansen. Får favoriten Crown Prince W.W. bestämma tempot helt kan han bli svår att rå på, men om det blir lite tempo på loppet ska Prosperous ses med bra chans att plocka ner samtliga till slut då han har en mycket vass spurt. 

V86-8: Ranking: 4, 5, 12, 9, 1, 3, 6, 7, 2, 10, 8 

Draget: 4 Counterfeightr med Per Lennartsson får tipsnicken. Fastnade med sparat senast och formen är fin. Är snabb ut och med spår innanför favoriten finns det spetschans – kommer han dit ska chansen vara god till spets och slut. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com