V75 Gävle 18/5

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 6 NOBEL AMOK 47% (V75-1)

Förutsättningarna inför denna start ser väldigt passande ut. Han är som bäst när han får trava på i ledningen och som vi läser loppet så kommer man att flyga fram utvändigt om den tidiga ledaren efter en bit från start och tror också man blir framsläppt utan större bekymmer. Från spets är det hästen att slå och ska vara stor favorit i loppet med tanke på den höga vinstchansen. Det låter optimistiskt från stallet och man förväntas slänga på ett öppet huvudlag, svensk jänkarvagn samt barfotabalans. Spets och slut, omgångens klaraste spik!

CHANSSPIKEN: 7 FALCON AM 25% (V75-4)

Hästen är snabb från start och har spetsat från springspår tidigare. Även om han inte når ledningen direkt (vilket vi ändå tror att han gör) så kommer han att få en fin resa i den främre träffen. Gävle är en spetsbana som öppnar upp för scenariot SOS. Det blir återigen barfota runt om vilket såg ut att fungera väl tidigare och segerchansen är betydligt högre än vad spelprocenten är i skrivande stund. En sund chansspik i ett annars öppet lopp.

– – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com