Travtips till V75 Solvalla Lördag 26 Maj 2019 Start: 14.30

Äntligen dags för årets upplaga av Elitloppet – de två förhandsfavoriterna Readly Express och Propulsion har seedats och tävlar i varsitt försök. Där bakom lurar flera vassa motbudet i form av bl a Double Exposure och Heavy Sound som bägge kommer från stall Daniel Redén som har lyckats med bedriften att kvala in hela 4 hästar (även Sorbet) – den franska vinstmaskinen Aubrion du Gers räknas också till förhandsfavoriterna. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 8, 1, 4, 10, 6, 9, 2, 3, 5 

Favoriten: 8 Lome Brage har blivit favorit efter strykningen av Månprinsen A.M. – eftersom han är extremt startsnabb och följer bilen blir han kraftigt gynnad av strykningen invändigt och det är väl närmast spetsgaranti – därifrån ska det vara bra chans till spets och slut. 

V75-2: Ranking: 7, 3, 5, 6, 1, 8, 2, 4 

Favoriten: 7 Readly Express med Björn Goop ska räknas med bra chans – spåret långt ut på vingen gör det hela dock lite intressant och spännande – garderar man är främsta motbuden Double Exposure och Looking Superb. 

V75-3: Ranking: 5, 1, 7, 6, 4, 2, 3, 8 

Favoriten: 5 Propulsion med Örjan Kihlström ska räkans med bra chans – spetsar förmodligen inte initialt men har chans från alla positioner – garderar man är främsta motbuden Aubrion du Gers och Heavy Sound. 

V75-4: Ranking: 6, 1, 3, 7, 2, 12, 11, 5, 9, 10 

Favoriten: 5 Axl Rose med Alessandro Gocciadoro är en vinstmaskin med formen på topp – ska ses med bra chans. Första motbudet är stall Kolgjinis obesegrade jättelöfte Upset Face som blir en svår nöt för favoriten att knäcka om han lyckas hålla upp ledningen – bägge bör streckas. 

V75-5: Ranking: 2, 5, 9, 8, 6, 7, 1, 3, 4, 10 

Draget: 5 Zourane Kronos med Jorma Kontio håller fin form – hon är startsnabb och från fint läge bakom bilen ska det vara bra chans till spets och slut. 

V75-6: Ranking: 5, 1, 6, 9, 7, 4, 10, 2, 3, 8 

Favoriten: 5 Evaluate med Stefan Melander gjorde det bra senast i tufft sällskap och formen är fin och han ska räknas med bra chans i detta gäng. 

V75-7: Ranking: 8, 3, 11, 4, 10, 2, 7, 6, 1, 5, 9, 12 

Favoriterna: 8 Visa As och 3 Gento där den förstnämnda från stall Gocciadoro får tipsnicken. Har imponerat stort i sina Sverigestarter och formen är på topp – trots svårt läge bakom bilen ska hon ses med bra chans – främsta motbudet är Gento. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com