V75 Solvalla 26/5

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 1 AUBRION DU GERS 19% (V75-3)

Vi vill börja med att berätta att vi känner till att Propulsion deltar i detta andra försök till Elitloppsfinalen. Vi tror ändå att det finns ypperliga möjligheter för Joseph Verbeck att leda detta runt om. Hästen är startsnabb och kommer sitta i ledning – och troligtvis få fuska en del. Då det fortfarande skiljer så mycket i streckprocent mellan de båda favoriterna – så tar vi ställing och jobbar in Bazires nioåring. Man har siktat mot detta lopp under en längre tid och kommer mycket väl förberedda.

CHANSSPIKEN: 6 AXL ROSE 50% (V75-4)

Treåringseliten med en miljon kronor till segrande ekipage. Vi tror mycket på 6 Axl Rose som gjort allting rätt i sin korta karriär. Gocciadoro tränar och kör denna vinstmaskin och vi tror man kan förlänga den imponerande raden här. Man har varit klart bäst i den italienska kullen och är nu klar favorit till att även ta hem derbyt. Vi tycker fortfarande streckprocenten är locknde och vi spikar utan att tveka.

​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com