V75 Mantorp 6/1

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 10 WHO’S WHO 56% (V75-5)

Who´s Who ja den frågan tåls verkligen att fråga sig själv. Hästen har verkligen imponerat på den svenska publiken under sin trots allt relativt korta tävlingskarriär. Hästen vann derbyt i höstas på ett mycket imponerande vis och har verkligen visat att han i princip är en kopia av sin far. Uppgiften denna gången är på förhand spännande då det är debut mot guldhästar. Men i vårt tycke så ser vi ingen i gänget som ska kunna matcha Maharajah-sonen även om det fattas några procent i formkurvan. Vi säger spik och lutar oss istället tillbaka och njuter av denna världsstjärna.

CHANSSPIKEN: 5 GLOBAL WARRIOR 18% (V75-2)

Ett i övrigt öppet försök i lägsta klassen på V7-spelet. Vi tycker oss ha hittat en spännande spik i Johan Untersteiners Global Warrior. Imponerade i senaste starten då hästen vann på ett imponerande sätt och visade att man verkligen duger fint i klassen. Vi tror man kan hitta en vinstgivande position ganska tidigt i loppet även om man inte är någon snabbstartare. Vi tycker spelprocenten är lockande och ser det som en väldigt kul värdespik i en väldigt spännande omgång.

​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com