Travtips till V75 Östersund Lördag 8 juni 2019 Start: 16.20

På lördagen är det på Östersundstravet tävlingarna avgörs – Jämtlands Stora Pris är guldkornet och där möts Elitloppsdeltagarna Double Exposure och Milligan´s School, bakom dessa finns det ett flertal meriterade hästar som utmanar de bägge förhandsfavoriterna. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 6, 8, 3, 4, 7, 5, 9, 10, 1, 12, 2 

Favoriten: 6 Jaques Noir med Erik Adielsson får tipsnicken. Formen är bra och han är snabb ut i volten från springspåret – därifrån ska det vara bra chans till spets och slut. 

V75-2: Ranking: 6, 4, 2, 15, 9, 13, 3, 1, 7, 11, 8, 10, 12, 5, 14 

Favoriten: 6 Walkie Talkie med Mats E Djuse får tipset. Formen är mycket bra och i ett öppet lopp ska hon ses med bra chans. Hon är inte så snabb ut bakom bilen, men löser det sig med positionerna blir hon svår att stå emot till slut för övriga. Där bakom är det mycket öppet och här ska man nog inte spara på strecken. 

V75-3: Ranking: 4, 7, 9, 6, 3, 2, 10, 1, 5, 11, 12, 8 

Draget: 4 Yrwing med Mattias Djuse är ett roligt skrälldrag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Formen är på topp och då han är ganska snabb bakom bilen kan det vara spets och slut om han kommer dit. Endast streckad till 9 % är han loppets roliga drag. Värst emot är loppets jättefavorit 7 Global Winner och 9 Crazy First Love. 

V75-4: Ranking: 11, 6, 13, 3, 1, 4, 8, 7, 5, 15, 14, 2, 10, 9, 12 

Favoriten: 11 Bellfaks med Jan-Olov Persson får tipset. Formen är bra och kapacitetsmässigt bör han vara huvudet högre än konkurrenterna. Har dock visat en hel del osäkra tendenser och galopperat – felfri bör det vara en toppchans. Garderar man favoriten är 6 U.R.Faxe och 13 B.W.Sture främsta motbuden. 

V75-5: Ranking: 5, 7, 9, 1, 11, 6, 10, 4, 12, 3, 2, 8 

Draget: 5 Sweet Eddie med Torbjörn Jansson är ett roligt skrälldrag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet om man jagar lite större pengar. Har galopperat i sina två senaste starter då han gått barfota. Till denna start blir det skor på och stallet tror det blir felfritt då. Han är stark och trivs på distansen – endast streckad till 6 % är han loppets roliga drag. 

V75-6: Ranking: 2, 4, 5, 9, 10, 7, 1, 3, 6, 8 

Favoriten: 4 Double Exposure med Örjan Kihlström presterade sämre än väntat i sitt Elitloppsförsök. Stallet tror att hon kan ha varit nedsatt av för mycket grönt gräs. Hon ska räknas med bra chans, men formen kan vara på nedgång och en gardering kan vara på sin plats. 

Draget: 2 Milligan´s School med Carl Johan Jepson får tipsnicken istället. Formen är på topp och han hade en del motflyt i sitt Elitloppsförsök. Från ett fint spår bakom bilen bör det lösa sig bra och till lägre streckprocent är det ett roligare drag än storfavoriten. 

V75-7: Ranking: 5, 1, 2, 12, 7, 6, 8, 9, 4, 3, 10 

Favoriten: 5 Sign Me Up Too med Emilia Leo får tipset. Formen är fin och från ett bra spår bakom bilen finns det chans till spets – tål även en tyngre resa om det inte blir spets – han ska ses med bra chans i det avslutande loppet. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com