V75 Östersund 8/6

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 5 SIGN ME UP TOO 32% (V75-7)

Stod för en grym insats näst senast på Rommes oval där man fick gå utvändig Ural stora delar av racet och var tillsynes på väg mot segern när en viss ”Gubben i lådan” dök upp och passerade retfullt förbi med Bucks to Burn. Nu slipper man det ekipaget och dagens race är över passande distansen 1640 meter och värt att ha i minne är att man vann på V75 samma period förra året dock inte i silverdivisionen, men från en betydligare tuffare utgångsläge än i dagens. Skulle de täta starterna inte ha kostat för mycket på formen så tror vi Emilia och Sign Me Up Too återigen får fira i vinnarcirkeln på Östersunds oval. Utrustningsmässigt blir det helstängt huvudlag, jänkarvagn och barfota runt om. Omgångens ”BANK” finner vi denna gång i det avslutande racet, hela vägen nu Emilia Leo!

CHANSSPIKEN: 4 YRWING 9% (V75-3)

Kommer från en fin seger senast på Solvallas oval där man med enkelhet tog hand om ledningen och var sedan omutbar från den positionen som också var en prestation som gav mersmak i våra ögon. Från stallet låter det som att man kommer satsa på en offensiv styrning och på förhand lär man ha siktet inställt på ledningen och skulle den positionen nås utan att det kostar för mycket så kan man mycket väl leda detta runt om, speciellt med tanke på att favoriten riskerar att få en tung inledning från bricka sju. Vill man ta ställning i detta race så kan detta vara ekipaget att gå på till en i skrivande stund fin procent.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com