Travtips till V75 Boden Lördag 15 juni 2019 Start: 20.30

På lördag är det dags för det årliga Midnattstravet på Bodens travbana – sportsliga höjdpunkten är Norrbottens Stora Pris med 1 miljon i förstapris. Favorit även i år är Propulsion som har vunnit detta lopp de tre senaste åren – utmanar gör främst Makethemark efter sin mersmakande tredjeplats i årets Elitlopp. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 6, 1, 4, 5, 9, 2, 8, 10, 3, 7, 11, 12 

Favoriten: 1 Quito Lane med Ove A Lindqvist ska räknas med bra chans – är startsnabb och lyckas han hålla spets ökar segerchansen. Formen är dock diffus och det kan bli galopp vid laddning så en gardering behöver inte vara fel. 

Draget: 6 Canwin B.F. med Ulf Ohlsson får tipsnicken istället. Formen är på topp och det vankas spännande ändringar med barfota runt om och helstängt huvudlag. 

V75-2: Ranking: 10, 1, 14, 15, 13, 8, 3, 12, 7, 5, 11, 2, 4, 6, 9 

Favoriten: 10 Lady Zappa med Erik Adielsson får tipset i ett öppet stolopp. Hon är startsnabb och bör vara långt framme tidigt trots ett tillägg – formen är fin och det ska vara en bra chans i detta gäng. 

V75-3: Ranking: 2, 7, 10, 9, 8, 5, 1, 3, 12, 11, 6, 4 

Favoriten: 2 Coogan med Örjan Kihlström får tipsnicken. Bör klara den långa distansen även om det är debut på den – är startsnabb och från spets ska han räknas med bra chans. Värst emot är 7 Mellby Club och 10 Whipped Eggs som bägge är starka och trivs över den långa distansen.

V75-4: Ranking: 10, 15, 4, 5, 11, 2, 6, 3, 14, 13, 1, 7, 8, 9, 12 

Draget: 10 Torpa Olea med Hans Bergh är ett roligt skrälldrag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på lite större pengar. Hon vinner inte så ofta men formen är mycket bra och får hon spara speeden kan hon sänka alla över upploppet – endast streckad till 3 % i skrivande stund är hon omgångens roligaste skrälldrag. 

V75-5: Ranking: 9, 10, 2, 12, 3, 7, 6, 5, 8, 4, 11, 1 

Draget: 9 Shocking Superman med Ulf Ohlsson får tipset. Senaste blev det galopp men han såg mycket fin ut i värmningen. Stämmer det med positionerna kan han vara starkast i detta öppna Silverdivisions försök. 

V75-6: Ranking: 12, 1, 3, 8, 5, 4, 7, 6, 10, 2, 11, 9 

Favoriten: 12 Fleet Admiral med Örjan Kihlström får tipset. Har fin form och är obesegrad i sina tre Sverigestarter. Vann på en för klassen mycket bra tid senast över aktuell distans och trots ett svårt spår kan han vara huvudet högre än sina konkurrenter här. Främsta motbuden är 1 Quite Special och 3 Zinco Jet – den sistnämnda presterade sämre senast, men uppges vara extra vässad i jobb och det vankas spännande ändringar med barfota runt om för första gången och jänkarvagn. 

V75-7: Ranking: 4, 5, 1, 2, 3, 7, 8, 6 

Favoriten: 4 Propulsion med Örjan Kihlström blir berättigad favorit. Presterade inte på topp i Elitloppet men stallet tror på en bättre prestation denna gång och att det inte är någon fara med formen. Han kan öppna bra vid laddning och lyckas han hålla ut främsta motbudet Makethemark är det en toppchans. Kommer Makethemark förbi och till spets måste favoriten prestera på topp för att rå på denna som har toppform och hade blivit segerfarlig i Elitloppet med lucka i tid. Bägge hästarna bör streckas och därbakom lurar även Milliondollarrhyme som också gjorde en bra prestation i Elitloppet. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com