V75 Boden 15/6

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 9 SHOCKING SUPERMAN 21% (V75-5)

Vi tror oss ha hittat en bergvinnare i Oscar Berglunds Shocking Superman. Galoppen senast får ses som ett olycksfall i arbetet och med tanke på att man omgående sitter i andraspår – så borde det lösa sig perfekt. Det är återigen Ulf Ohlsson som ska sitta i vagnen och tränaren själv är mycket optimistisk och när Travimperiet var i kontakt med honom talar han om toppchans. Vi tror honom och spikar utan att blinka. Att man i nuläget inte ens är favorit är ett underbetyg åt spelarna – men inget vi är ledsna för. ​

CHANSSPIKEN: 3 ZINCO JET 15% (V75-6)

Senast på Mantorp var inte hästen som bäst men det låter verkligen som tränare Petri Salmela har ställt i ordning sin fyraåring. Man står bra inne i klassen och med tanke på att han ska gå i bike och barfota runt om för första gången – så är spiken given. Boden-tränaren vill alltid prestera denna tävlingsdag och vi vet att han håller hästen riktigt högt. Även chansspiken körs av en viss Ulf Ohlsson och det är vi väldigt trygga med.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com