GS75 Gävle 16/6

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta trAe hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 7 FORT KNOX 47% (GS75-4)

Har Pasi Aiko en ny stjärna på gång? Ja, det lutar verkligen åt han fått fram ytligare en ny stjärna. Muscle Hill-sonen har verkligen inlett karriären på bästa sätt och är obesegrad efter karriärens inledande fem starter och enligt oss så kommer han vara det även efter sitt livs sjätte start också. Har en enorm utstrålning och det ska bli spännande att se hur högt taket egentligen är nu när han ställs inför en utmaning och möter hästar som rankas i kulltoppen. Oavsett rådande förutsättningarna så tror vi han bara visar att han är bäst.

CHANSSPIKEN: 1 AETOS KRONOS 29% (GS75-2)

Fullständigt flög fram senast över upploppet när han slog förmodligen Europas bästa treåring för dagen i Axl Rose. Står nu mycket bättre till och även om man inte är någon blixt från start så är man ändå runt medel i startsnabbhet och hittar Örjan slagläge så lägger man även detta motstånd på rygg även om det inte saknas utmanare.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com