Travtips till Åmål 26 Juni 2019 Start:19.20

Omgången ser spelmässigt spännande ut trots att det inte är så hög klass på många av loppen – omgången kryddas dessutom med en jackpot och ATG beräknar att en ensam vinnare kan kamma hem minst 14 miljoner kronor. Det kan vara värt att beakta att det är en 800 meters bana på Åmålstravet innan man lämnar in sitt spel – upploppet är extremt kort med sina 105 meter och oftast är det en klar fördel att vara med i främre träffen in på upploppet. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V86-1: Ranking: 3, 10. 4, 8, 1, 2, 5, 6, 9 

Favoriterna: 3 Navy Blue, 4 Very Many Legs och 8 Easy Creation där den förstnämnda får tipsnicken trots avsaknad av lopp i kroppen då det är årsdebut. Stallet ligger lite lågt men hon är mycket tränad och ska gå i jänkarvagn – det kan räcka hela vägen och hon ska ses med bra chans. 

Draget: 10 Exciting Chip gästar från Norge – har tänt till och gjort mycket vassa lopp på slutet – trots bakspår ska hon ses med chans och endast streckad till 8 % är hon ett roligt drag att se upp med i det inledande loppet. 

V86-2: Ranking: 10, 5, 12, 8, 3, 7, 1, 2, 6, 9, 4, 11 

Favoriten: 10 Imola Boko med Björn Goop får tipset. Han är under utveckling och formen är bra. Trots bakspår ska det vara en bra chans att runda detta gäng. 

V86-3: Ranking: 3, 4, 5, 8, 6, 1, 9, 2, 12, 11, 7, 10 

Draget: 3 From Macarena med Tommy Karlstedt är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet. Formen är bra och då hästen är mycket startsnabb kan det bli spets och hålla hela vägen – endast streckad till 6 % är det ett spännande drag i jakten på lite större pengar. 

V86-4: Ranking: 1, 8, 5, 4, 7, 9, 6, 10, 3, 2 

Draget: 1 Stumne Luna med Carl Johan Jepson är ett annat roligt skrälldrag i jakten på jackpot miljonerna. Har varit ifrån ett tag men uppges träna på mycket bra. Jepson Har vunnit med henne tidigare och här ska det vara god chans till spets och slut – endast streckad till 9 % är hon ett mycket spännande drag. 

V86-5: Ranking: 1, 8, 2, 13, 12, 9, 14, 5, 4, 10, 3, 6, 11, 7 

Favoriten: 1 Amazing Sensation med Peter Untersteiner får tipset. Hästen är orutinerad och gör debut bakom bilen. PU tror trots detta på mycket bra chans då hästen verkar säker och formen är på topp. Felfri ska det vara en mycket bra chans – garderar man favoriten är 8 Tipsy Face och 2 Mercedes de främsta motbuden. 

V86-6: Ranking: 13, 4, 10, 3, 5, 12, 1, 6, 2, 9, 8, 7, 11 

Draget: 13 Edindy med Kristian Lindberg är ett annat roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet i jakten på jackpotmiljonerna. Formen är i stigande och hon gjorde det bra senast efter lång vila och då hästen är startsnabb kan det bli en bra position direkt trots tillägg– endast streckad till 9 % är det ett spännande drag. 

V86-7: Ranking: 3, 1, 4, 11, 6, 9, 10, 7, 5, 2 

Favoriten: 3 Lucifer Lane med Johan A Nilsson får tipset. Formen är bra även om det inte blivit vinst i tuffa gäng på slutet. Här laddar Johan framåt direkt och blir det spets är det en mycket bra chans men han kan vinna även från andra positioner. 

V86-8: Ranking: 10, 6, 1, 2, 4, 7, 8, 3, 12, 11, 9, 5 

Favoriten: 10 Short in Cash med Björn Goop har bäst kapacitet i fältet och felfri är det en toppchans. Han uppträder dock knepigt ibland och tävlar ojämnt – senast blev det dubbla galopper så en gardering behöver inte vara fel – främsta motbudet är 6 Venerdi som kan bli svårslagen om han kommer till spets. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com