V75 Eskilstuna 29/6

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 10 FLEET ADMIRAL 19% (V75-5)

Daniel Redéns fina hingst har övertygat stort och blir bara bättre och bättre för varje start. Stöter nu på en tuff konkurrent i form av Zalie Gar som ser ut att bli omgångens största favorit. Det är inget som oroar stall Redén som tror hästen ska vara ännu bättre till den här starten och vi tror Fleet Admiral bara är bäst till slut. En härlig duell att vänta och när vår idé inte ens är favorit väljer vi att spika utan att tveka. Omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 10 AETOS KRONOS 24% (V75-6)

I en fantastisk E3 final kommer det att gå fort. Många ekipage vill åt ledningen och vi är förvånade om hästen som når dit kommer att orka hela vägen. Här väljer vi istället att vara fräcka och chansspikar Örjan Kihlström bakom Aetos Kronos. Hästen fullständigt lyste senast när han till slut hittade luckan från invändig position. Inte en kraft var förbrukad på hästen och det var väl en typisk Örjan-styrning i ett försök. Hästen kommer bara att ha blivit bättre efter den joggingturen invändigt. Denna gång tror vi inte att det blir att springa på innerplan, utan Örjan hittar nog en fin position i andraspår och bidar sin tid till upploppet. Örjan Kihlström i vinnarcirkeln efter ett storlopp har vi sett förut, Chansspikas!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com