V75 Halmstad 4/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 2 ZEPHYR KRONOS 48% (V75-4)

Allt avgörs troligtvis i inledningen och det vi tror är mest sannolikt är att han lyckas svara ut det utvändiga hotet 5 Thrust Control som med största sannolikhet kommer att försöka utmana om ledningen. Vi tror på scenariot spets och slut då han verkligen växer i den positionen och att det nu även är kort distans är bara +++ Örjan upp i sulkyn igen skapar trygghet och detta är ett lopp vi vill spika oss ur. Ledningen är den snabbaste vägen till målet och presterar bara hästen som senast så är vinstchansen mycket hög ikväll!

CHANSSPIKEN: 10 DEAR FRIEND 26% (V75-7)

Detta skulle kunna vara bästa spiken i omgången men vi väljer att lyfta fram henne som förstahäst och chansspik. Hon flög verkligen på upploppet senast på Kalmar. Blir det en repris att man inte hinner fram denna gång heller? JO, nu tror vi att Johan kommer att avancera i god tid med tanke på vad han sitter upp bakom. 3 Shadow Gar måste verkligen vara bra om hon ska lyckas ta emot 10 Dear Friends kraftfulla attack på upplopp ikväll. Vi kan inte tänka oss annat än ett offensivt upplägg från Johan med hemmaplan och allt. Spikas även på DD!

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com