Räkna åter med vädrets makter när Halmstad bjuder på V75

Regn, rusk och bara 13 grader – ja, ska vi tro yr.no blir det åter dåligt väder när V75 avgörs. Alltså liknande regnoväder som i torsdagens V75-omgång då ingen lyckades få sju rätt.

Nu ligger det därmed 40 miljoner i 7-rättspotten. Kryddat med jackpot kan det bli miljonutdelning, även om mina spikar NoLimitJimMit och Gobal Undecided vinner.

Prognosen talade först om att det skulle bli uppåt 28 millimeter regn mellan 12 och 18 på lördag, dessutom ett åskoväder. Nu handlar det enbart om ihållande regn,kanske fyra fem millimeter. Ja, vädrets makter kommer åter att ge V75-spelarna problem.

Nåja, jag är inne på att Conrads Lugauers NiLimitJimMit fixar det ändå. Han var lysande i sin årsdebut i ett billigt gäng. Även om det blir en tungsprungen banahåller han undan från ledningen.

Visst lyckas Kontio hitta ut

Global Undecided är en Timo Nurmos-häst, så han har styrkan som ett av flera vapen. Visst, läget är oddshöjande men jag har svårt att se att Jorma Kontio sitterfast i ett lopp.

5-åringen vann på 1.13,2 över 2660 näst senast, bara överlägsen i starten efter på 1.11 blankt från bricka 12.

Regn och rusk? Inga problem, tror jag och spikar.

Sju rätt förra lördagen – dags igen ….?

Jag fick sju rätt senast, det på både och lilla systemet. De som spelade det mindre systemet gjorde en vinst på närmare 1500 kronor. Nu lär sjuan ge betydligtmer, dels för att det är jackpot, dels för att det är svårt.Jag har garderat rejält i V75-1, V75-3 och V75-4, så det är där det får skrälla.

Cyber Lane blir stor favorit i Gulddivisionen, men han har inte varit lika bländande bra som de senaste åren, så jag garderar med en kvartett.

Rätt eller fel? Jag är helgarderad, då jag spikat Cyber Lane på lilla systemet …

ATG styr svensk travsport

Jag har all respekt för Svensk Travsports nytillträdda ordförande Marjaana Alviuhkola, men hon kan, liksom jag, konstatera att hon enbart är en marionett – detär ATG som styr svensk travsport.Beviset på det är beslutet att V75 2020 ska starta 16.20, precis som i dag. Vi i branschen gör tummen ner, men vår ordförande bryr sig inte om det, hon går istället i ATG:s ledband. Varför?

Thomas tankar om V75-loppen

V75-1: 4 Zefiro Dei Cedri är stark och rejäl och var duktig V75-trea i Kalmarsundspokalen. Nu är det 500 meter kortare och det tror jag är positivt. Jag streckar en sextettdär 8 Royal Navy Neo har ett knepigt läge men det är en 5-åring som är klart på gång.

V75-2: 2 NoLimitJimMit kan vara överlägsen motståndet då han är snabb ut, trivs över sprinterdistans och står perfekt inne på pengar. Ja, jag är inne på att det är spets ochslut. Alltså spik.

V75-3: 6 Cyber Lane kommer med rätt att bli klar favorit men det kan bli tufft mothugg från 5 Rajesh Face med Lutfi Kolgjini vilket kan öppna vägen för 3 Coktail Fortuna. 4Policy of Truth och rysaren 10 Jairo. På lilla spikas dock Cyber Lane.

V75-4: 4 Emmylou med Emilia Leo har spetsläge och ska slås från den positionen. Nu är det ett lärlingslopp så det kan bli full körning från flera händer, därför streckar jagen sextett. Av Peter Untersteiners tre hästar är väl 15 Cheerful Rivner den bästa. Rysaren i gänget är 1 Mahjong. Får hon en smygresa kan hon avsluta snabbt och vinna till ett bra odds.

V75-5: 3 Ebony Boko är min spetsfavorit och han kan vinna från den positionen, men det är flera startsnabba och 6 Secret Mission är en, riktigt stark senast som V75-tvåa. 2Rushmore Face kan allt ibland.

V75-6: 3 Maggie Cash vann sitt försök och Jerry Riordans hästar verkar ha toppform, så hon är given tipsetta. 2 Zeta Wise As ska visst laddas från start och Fredrik Linderhar sina hästar i lysande slag. 10 Felicity Shagwell är loppets rysare. 1 Miss Golden Wine kan vinna, om hon spetsar.

V75-7: 1 Global Undecided har slagit Reckless och Visa As regelrätt vid de två senaste vinsterna på rekordtider. Visst, läget kan ställa till det men Jorma Kontio är väl intekänd för att sitta fast. Jag spikar.

Thomas Uhrbergs V75-systemförslag

V75-1: 1, 4, 5, 6, 8, 9. Res: 11-12.

V75-2: 2 NoLimitJimMit. Res: 10-4.

V75-3: 3, 4, 5, 6, 10. Res: 2-8.

V75-4: 1, 3, 4, 6, 12, 15.. Res: 7-14.

V75-5: 2, 3, 6. Res: 10-12.

V75-6: 1, 2, 3, 10. Res: 6-4.

V75-7: 1 Global Undecided. Res: 7-6.

Systemet är på 2160 rader och kostar 1080 kronor. Om man också singelstreckar nr 6 Cyber Lane i avdelning 3 blir det systemet på 432 rader och det kostar då 216 kronor.

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com