V75 Halmstad Lördag 6 juli 2019 Start: 16.20

Omgången håller mycket hög klass och det är fin sport– spelmässigt ser det också spännande ut. Det är dessutom jackpot där ATG beräknar att en ensam vinnare kan ta hem minst 40 miljoner kronor. Vi streckar på och håller tummarna för en eller annan skräll och bra utdelning – lycka till! 

V75-1: Ranking: 6, 1, 9, 5, 8, 4, 7, 11, 2, 12, 3, 10 

Draget: 6 Pane Vino med Christoffer Eriksson får tipset i ett öppet lopp som kräver en del streck. Formen är mycket fin och från ett bra spår kan det bli spets – ska ses med bra chans i detta gäng och endast streckad till 12 % är det ett roligt drag att inleda med i jakten på jackpotmiljonerna. 

V75-2: Ranking: 8, 2, 4, 10, 7, 1, 9, 6, 11, 5, 12 

Favoriten: 2 NoLimitJimMit blir mycket streckad och spik för många. Han ska ses med bra chans och räknas tidigt, blir det spets är det en mycket bra chans. 

Draget: 8 Key West Snapper med Erik Adielsson är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst på det reducerade systemet och han får tipsnicken i jakten på lite större pengar. Formen är på topp och när han nu är nedstruken ett spår finns chans till spets då han är riktigt snabb ut vid full laddning och kommer han dit kan det hålla hela vägen. Endast streckad till 8 % är det ett roligt skrälldrag om man går emot storfavoriten. 

V75-3: Ranking: 6, 3, 4, 10, 8, 1, 7, 2, 

Favoriten: 3 Cyber Lane med Johan Untersteiner blir stor favorit och får tipset. Formen är bra och kommer han till spets blir han svårtuggad för övriga – kan även vinna från andra positioner och ska ses med bra chans i detta gäng. Främsta motbudet om man garderar storfavoriten är 3 Coktail Fortuna. 

V75-4: Ranking: 6, 4, 9, 7, 1, 15, 14, 3, 13, 10, 2, 8, 5, 11 

Draget: 6 Thanasi Bob med Dante Kolgjini får tipsnicken. Formen är fin och denna gång blir det barfota runt om, och jänkarvagn. Vid laddning är hon snabb bakom bilen och lyckas hon lugga favoriten Emmylou på tät kan det hålla hela vägen. 

V75-5: Ranking: 3, 1, 11, 4, 2, 6, 7, 12, 10, 9, 8, 5 

Favoriten: 3 Ebony Boko med Jörgen Westholm får tipset – han är extremt snabb bakom bilen och spetsfavorit. Kommer han dit är det en mycket bra chans. 

Dragen: 1 He´s a Diffacolt och 11 Xlnt Chili Tripel är två spännande skrälldrag i ett mycket öppet lopp. Endast streckade till 4 % respektive 2 %. Lyckas He´s a Diffacolt hålla spets blir han en svår nöt att knäcka för övriga då formen är på topp. 

V75-6: Ranking: 10, 6, 2, 1, 9, 3, 8, 4, 5 

Draget: 10 Felicity Shagwell med André Eklundh får tipsnicken och hon är ett roligt drag som A-häst/Utgångshäst i jakten på jackpotmiljonerna. Formen är på uppåtgående och hon var mycket bra i försöket. Stämmer det med positionerna kan hon vara starkast till slut i detta gäng och endast streckad till 8 % är det ett spännande skrälldrag. 

V75-7: Ranking: 1, 6, 10, 7, 9, 11, 2, 8, 5, 3, 12 

Favoriten: 1 Global Undicided med Jorma Kontio får tipset. Formen är på topp och blir han inte fast på innerspåret är det en mycket bra chans. Strular det med positionerna är det främsta motbuden 6 Pastor Power och 10 Sir Henry P. Hill. 

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com