V75 Halmstad 6/7-19

Lördagens V75-omgång kryddas av en jackpot och det är ju alltid mer spelkittlande. Lägg därtill att det finns några svaga favoriter så ser Halmstads V75-omgång riktigt intressant ut! Finalen av Stosprintern är såklart huvudnumret idag, men de övriga V75-loppen håller ganska bra klass de också. Jag tror det blir en del favoritfall och därmed bra betalt. Nu ska vi ”bara” vara med och slåss om de pengarna också!

Jag spelade in podden tillsammans med Emil under fredagen och där hörde ni våra tankar kring omgången. Efter det har jag tagit del av lite mer info och snack runt omgången och kommit på nya tankar. Därför skiljer sig det följande tips ganska mycket mot vad jag sade i podden. Nu kör vi!

V75-1, Klass 1, 2640:

Loppet är vidöppet, men då strecken behövs i de senare loppen går jag på ett hemmalås här. 9 Look Håleryd är i toppform och har en sylvass avsltning. Peter Untersteiner låter uppåt och jag tror att han har en riktigt bra vinstchans. Den jag dubblar med är 1 Harvey som fick ett bra läge och kan leda loppet hela vägen. Så vi inleder med ett Untersteinerlås!

Rank: 9-1-7-4-8-6-5-11-3-12-2-10

V75-2, Klass 2, 1640a:

2 Nolimitjimmit var fin i årsdebuten senast och går i normala fall framåt ytterligare med det loppet i kroppen. Han är dock inte helt att lita på från start, det kan bli galopp, och dessutom har han sin svagaste del i slutskedet av loppen där han kan tappa travet. Kan mycket väl vara så att han är överlägsen från spets, men då får jag stå där med dumstruten på i så fall. 8 Key West Snapper är i kanonform och är snabb ut. Kan nå ledningen om det strular för favoriten och blir i så fall svår att nå. 4 Captain Simcoe gav upp helt senast från ledningen. Var dock riktigt bra på Solvalla för tre starter sedan och är han tillbaka i det skicket blir han att räkna med även här. 10 Bottnas Fantom är riktigt bra, men spåret gör att han kan få problem. Får Jorma för sig att köra framåt tidigt är dock hästen så bra att han kan vinna från dödens. 7 Eppur Si Muove är inte så tokig och kan skrälla med lite flyt på vägen.

Rank: 2-8-4-10-7-1-9-11-12-5-6

V75-3, Gulddivisionen, 2140a:

6 Cyber Lane har inte visat nånting under året och att han är storfavorit är ett enda stort skämt. Jag tror han är chanslös och ratar honom helt.3 Coktail Fortuna gjorde ett bra lopp senast och visade fin form. Bättre distans för honom nu och han är ett hett segerbud här. 4 Policy Of Truth gillade inte banan senast och var bara trög. Kan bättre än så och kan får en fin resa här. 8 Generaal Bianco spikade jag senast och då körde Untersteiner invändigt. Är i fortsatt fin form och vinner lopp när som helst. Helt borttappad på spelet nu!

Rank: 3-4-8-10-6-7-2-1

V75-4, Wången Cup, final, 2140a:

Vidöppet stolopp med lärlingar – antingen går man på sin idé här eller så tar man alla. Jag går på det förstnämnda och spikar 3 Modern Love! Hon visade att formen är på väg igen senast då hon spurtade bra via open stretch och såg fin ut. Får dessutom en rutinerad kusk som dessutom är bättre än den ordinarie kusken. Modern Love är ingen raket från start men går desto vassare till slut och jag tror hon plockar ner alla på styrkan den sista biten.

Rank: 3-1-6-9-10-4-7-15-8-13-14-11-5-2

V75-5, Silverdivisionen, 1640a:

3 Ebony Boko är rätt klar favorit, men han har ingen lysande statistik på V75 och dessutom ser det ut att bli en stenhård öppning. Jag tror inte han har någon som helst chans att vinna detta, utan spikar istället 12 Odessa Celeber som såg strålande ut senast. Hon avslutade då vasst efter en sen lucka och visade att formen håller i sig. Örjan håller sig lugn där bak i kön fram till 6-700 kvar då ha tar en bra rygg och så sticker han iväg själv med 300 kvar till en lätt seger. Ibland är trav enkelt….

Rank: 12-9-2-6-10-11-4-3-1-7-8

V75-6, Stosprintern, 1609a:

En öppen historia där ingen känns helt chanslös och jag väljer därför att strecka alla nio startande! 1 Miss Golden Wine var fin vid segern i försöket och sitter i ledningen här också. Kan hålla hela vägen. 8 Aleppo Pine fick en tuff inledning senast och tröttnade lite till slut. Med det loppet i kroppen och en lite snällare resa nu kan hon bara blåsa ner alla till slut. 3 Maggie Cash var jättefin senast och lär vara lika bra igen. 5 Dallas As var nära segern i försöket och såg fin ut. Bergh har stallet i form och verkar trivas fint på Halmstad. Räknas här också. Som sagt, vidöppet!

Rank: 1-8-3-5-6-10-2-4-9

V75-7, Bronsdivisionen, 2140a:

Även detta är ett öppet lopp och jag drar till med hela sju streck, men favoriten 1 Global Undecided är inte med bland de sju! Han har varit strålande fin på slutet, men dras nu med ett innerspår och kan hamna helt offside direkt. Är de andra vakna släpper de inte ut honom och då vinner han inte heller loppet. Tipsettan till 6 Pastor Power som öppnar bra och kan sitta i spets ganska snabbt. Bra chans därifrån. 9 Exclamation Mark hade nog vunnit utan galoppen senast och ska räknas väldigt tidigt här. 7 Cameron Dream är bra och går han felfritt är han med och krigar om segern. 10 Sir Henry P Hill hoppade bort segern med 10 meter kvar senast. Kan få revansch här. 11 Can Lane är superspeedig när han är på rätt humör och med lopp i kroppen blir han farlig. 8 Magic Happens är riktigt bra i grunden men det är inte alltid han visar det. Kan även han avsluta sylvasst. 12 Pacific WF är på väg mot toppformen och trots läget är han inte golvad.

Rank: 6-9-7-10-11-8-12-1-5-2-3

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com