V75 Halmstad 6/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 2 NOLIMITJIMMIT 59% (V75-2)

Har årsdebuten avklarad och gjorde det på bästa sätt, motståndet var inte det tuffaste men intrycket var bra. Borde vara kraftigt förbättrad till den här starten och från ett bra utgångsläge ser det väldigt bra ut på förhand. Är snabb ut och missar knappast ledningen, sedan lär det inte hända så mycket och Conrad Lugauer kommer kunna styra och ställa i sitt eget tempo. Vi tror på en toppchans och det är endast galopp emot. Utan tvekan omgångens bästa spik!

CHANSSPIKEN: 3 COKTAIL FORTUNA 13% (V75-3)

Är på gång nu och börjar närma sig toppformen. Kuskplus när tränaren själv åter igen hoppar upp i vagnen. Bra utgångsläge och det lär bli full laddning från start, skulle Robert Bergh lyckas ta sig till ledningen blir vi inte förvånade om det håller hela vägen. Cyber Lane blir stor favorit och lite väl stor tycker vi och försöker fälla. Vi går emot omgångens största favorit och chansspikar Coktail Fortuna.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com