V75 Jarlsberg 7/7

Travimperiet publicerar nytt tipsmaterial varje dag, måndag till söndag. Analysen innehåller BÄSTA SPIKEN i omgången och CHANSSPIKEN för de som vågar ta ställning i ett öppet lopp. Vi ser också till att hitta tre hästar utöver detta som man absolut inte får missa att ta med på kupongen, dessa hamnar i kategorin GLÖM INTE.

Vi skapar alltid en RANK kring varje enskild spelomgång som kan vara till hjälp när man själv bygger ett system. DAGENS SPEL publiceras parallellt till analysen av omgången och laddas med vinnarspel, platsspel och spelvärda tips till det populära spelet Dagens Dubbel.

– – – – -​​​

BÄSTA SPIKEN: 6 VITRUVIO 21% (V75-7)

Avslutningen på V75-spelet är Ulf Thoresen Grand International. Loppet delar ut 750 000 NOK till segrande ekipage. Det är på papperet ett jämnt finalfält och vad gör vi då på Travimperiet? Vi spikar naturligvis. En av Gocciadoros absoluta stjärnor i stallet ska återigen ut på dom nordiska banorna. Senast vann man Oslo Grand Prix tämligen enkelt – trots att man blivit kraftigt störd i sista sväng. Det här är en undantagshäst som vi tror bara blir bättre och bättre. De andra får vara riktigt bra om de ska stå emot Jorma Kontio. Vi på Travimperiet blir inte förvånade om hästen vinner på en 10-tid över denna medeldistans och slår nytt banrekord över distansen. Detta är en skjutare över det vanliga och vi gör som vi gjorde i Oslo senast – SPIKAR

CHANSSPIKEN: 6 NORMANDIE ROYAL 20% (V75-3)

Normandie Royal är ett spännande nyförvärv hos Jerry Riordan och detta är återigen ett på papperet öppet lopp. Vi väljer att spika det här femåriga stoet då hon går ner kraftigt i klass och att vi gillar det vi sett av hästen – även om inte segrarna ramlat in på slutet. Tom Erik Solberg är en av Norges bästa kuskar och vi är inne på att man blir släppta till ledning. Om man får vandra den tunga vägen minskar naturligtvis chanserna – men vi håller henne ändå som vinnare från dödspositionen.

​​- – – – –

För att ta del av övrig information så kan du läsa mer på www.travimperiet.com

Close
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com